kattemøbler kattveggskjenk

Utrolige kattemøbler som vil gjøre katten din lykkelig

I godt humør eller ikke, elsker vi katter. Er det sant? Karakteren som stadig endrer seg er akkurat det mange mennesker liker med disse dyrene. Du oppnår stor suksess bare med bildene deres og videoene du tar med dem.

Sistnevnte er likt tusenvis av ganger og deles også på sosiale nettverk. Kattene trenger ikke å være noe spesielt. Du er bare deg selv.

Men hver moro har sin pris. Kattene kan også ødelegge møblene våre mens de leker. Den beste måten å unngå dette er å ha sine egne. Det er derfor kattemøblene er viktige. Tro oss, katter har også en smak. Kattemøblene må være attraktive og lekne nok til å tiltrekke seg oppmerksomheten til de små dyrene.

En stilig integrert søppelboks

kattemøbler skjenk hull

Fremfor alt må de være godt tilpasset vanene til kjæledyrene våre. Først og fremst bør kattemøblene tilby muligheten for at kattene kan slipe neglene på den. Ingen av brikkene bør være et unntak. I tillegg bør de være laget av materialer som på en eller annen måte ser mer eller mindre bra ut selv etter denne handlingen. Dette er så viktig fordi kattemøblene til slutt vil være hjemme etterpå. Du vil ikke se stygge stykker ligge, gjør du?

Kattemøbler av god kvalitet er dyre, men vel verdt det. De er en del av oppveksten. De er laget av designere og også av dyrepedagoger. De vil hjelpe deg med å gjøre hverdagen med katten til en ren nytelse.

Morsom haikattkatt

kattemøbler katthus filt fisk

Møbler med integrerte katteanlegg

Noen ganger blir grensene mellom mennesker og kattemøbler uskarpe. De kombineres av designerne. Til slutt kommer praktiske og ergonomiske løsninger frem. Du kan integrere et sted på et sidebord under glasset eller på en sofa der katten kan finne sin beste plass. Med riktig materiale og riktige utdanningsmetoder vil det komme dit.

Katter elsker å gjemme seg hvor som helst

kattemøbler nattkonsollhull

Andre møbler av denne typen er hyller og skap som brukes innvendig for katter. Med passende hull gjør du det enkelt for dem å komme inn og ut. Katter elsker å gjemme seg på mørke steder. De vil elske å tilbringe tiden sin der.

Møbler i lite format

Du kan også lage en liten etterligning av møbelet som katter elsker uansett. Det kan være en liten seng som ser ut akkurat som en ekte menneskeseng. Lag også passende dynetrekk på den.

Med en frisk lukt vil det tiltrekke seg dyrene

kattemøbler mini seng katteseng

Klatrestasjoner

Mange kattemøbler fungerer også som klatrestasjoner. Det kan være et forseggjort kattetre, men det er for eksempel mange andre ideer i form av et hyllesystem. Du setter opp klatrestasjonen på veggen, i taket eller rundt en søyle. På grunn av deres naturlige instinkter reiser katter seg uansett. Forhåpentligvis, til tross for slike klatrestasjoner, vil du ikke engang bruke skapet ditt en gang! Det ville ikke vært en god opplevelse!

Sett opp et fantastisk klatrerike for dine nærmeste

kattemøbler tre stige stativ

Kult blomsterstativ i minimalistisk stil med integrert kattehus

kattemøbler blomsterstativ kattehus

Kattevennlig bokhylle

kattemøbler bokhyller trapper

Rotting er perfekt for en lur

kattemøbler salongbord rottingdeksel glass

Ren avslapning

kattemøbler hengende trapper tretau

Huset mitt – festningen min!

kattemøbler trerør katteseng oppvarming

Fargerike egghus for dine søte katter

kattemøbler katteseng egg

En pause under lenestolen

kattemøbler katteseng gjemmer lenestol

Så du føler deg varm og trygg

kattemøbler katthuspels

Nyt fritiden som et par

kattemøbler gyngebord katteseng tre

Lek og sov, sov og lek

kattemøbler vegg hus trapper

Dette er den beste måten å slipe negler

kattemøbler myk pute for å klø negler