Lær interessante fakta om skilpadden som kjæledyr

Vil du ha en skilpadde som kjæledyr? Så følgende informasjon kan hjelpe deg videre

Sikkert mange av dere aner ikke hvor kompliserte skilpaddene faktisk er som organismer. Som eier må du være oppmerksom på dette. Hvis man ikke hadde den nødvendige informasjonen, ville både dyret lide og det ville være veldig vanskelig for eieren å ta vare på det.

Du vil ikke være skyld i hvis denne fantastiske skapningen dør for tidlig, gjør du?

Nok med katter og hunder, velg en skilpadde til vennen din

skilpadde som kjæledyr informasjon interessant

Det er utrolig at slike små skapninger senere kan bli store dyr

turtle pet livsstil fancy kjæledyr

Prisen

Du må være oppmerksom på at prisen du betaler når du handler er bare begynnelsen. Du vil ha mange flere problemer etterpå, uansett hvilken du velger skilpadde som husdyr vil ha, og disse vil bare øke over tid. Så mye er sikkert.

Skilpadden og hunden i huset trives godt med hverandre

skilpadde som kjæledyr hund vennskap kjæledyr

Er ikke den lille skilpadden søt?!

skilpadde som et kjæledyr livsstil kjæledyr

Ville du bryr deg om en skilpadde hjemme hos deg??

skilpadde som kjæledyr livsstilstrender kjæledyr

Alt skilpadden trenger

Vi ønsker ikke å snakke om konkrete summer nå. Men vi gir deg gjerne et innblikk i hva dyr trenger for å leve et sunt og tilsvarende langt liv. Du trenger et spesielt skapt miljø, fordi våre vanlige møbler er alt annet enn passende. Har du plass til det? Det må være en spesiell temperatur og en viss fuktighet som ikke er behagelig for oss i det hele tatt. Skilpadden er et kjæledyr som, sammenlignet med mange andre, trenger mye vitaminer og omfattende veterinærpleie. Kan du ta opp alt dette som en kostnad?

Små skilpadder

skilpadde som et kjæledyr vann skilpadde kjæledyr

Kostholdet til skilpadden

skilpadde som et dyrefôr passe på

Vannskilpadder i akvariet

turtle pet water aquarium pets care

Hverdagsomsorg

Den skyldige padden vil være et kjæledyr som vil koste deg mye tid hver dag. Kan du rydde opp i alt hver dag? Fordi det også er av grunnleggende betydning for disse dyrenes overlevelse. Du kan ikke gå på kompromiss med dette. Glem heller ikke ferskvannet.

Omsorg for skilpadden er daglig

informasjon om omsorg for turtle pet feed

Folk som vil hjelpe

Når du reiser, trenger skilpaddene nøyaktig samme omsorg. Du kan ikke være alene i denne perioden. Transport er, som beskrivelsen bare viser, ikke en lett ting. Så du trenger absolutt noen som kan hjelpe deg i hastesaker.

Vinter søvn

For at skilpaddene skal leve lenge, trenger de også en vintersøvn. Det varer vanligvis mellom 10 og 20 uker. Ha et stille hjørne der dette faktisk kan skje?

Du kan se skilpadden på nært hold

skilpadde kjæledyr vakre farger kjæledyr

Enveiskommunikasjon

Du må ha stor fascinasjon for dyrelivet og det eksotiske. Fordi i motsetning til de andre husdyrene, viser skilpaddene ingen følelser for eieren. På grunn av dette mister barn også interessen for det veldig raskt. Man må være forsiktig på grunn av en rekke sykdommer som lettere kan overføres av disse dyrene.

Hvilket dyr foretrekker du?

skilpadde kjæledyr kjæledyr katt hund papegøye kanin

Barn som synes denne skilpadden er morsom

skilpadde som et kjæledyr barn glede

Finn ut hvor skilpadden kom fra

Opprinnelsen til skilpadden er også viktig. Det er viktig å vite om det ble fanget i en naturlig eller kunstig setting. Hvis det er tatt fra et åpent miljø og lukket, kan du forvente at dyret vil gjøre det dårlig uansett hva du gjør. Du kan også bidra til ødeleggelse eller forsvinning av noen beskyttede arter i visse regioner.

 Skilpadde i gresset

skilpadde kjæledyr som spiser gress kjæledyr livsstil

Skilpadder i akvariet

turtle pet akvarium kjæledyr omsorg