Det fantastiske dyrelivet

Når vi føler oss ensomme, kan vi raskt finne en ny og lojal venn som aldri vil forråde eller forlate oss: kjøpe eller adoptere et kjæledyr og gi ham all vår kjærlighet med en gang! I dag har hunder og katter blitt til nesten like store familiemedlemmer i de fleste husholdninger. Øgler og slanger blir sett på som eksotiske kjæledyr, men de blir avlet av flere og flere mennesker og regnes derfor ikke lenger som eksepsjonelle. Imidlertid introduserer vi deg for noen få helt spesielle kjæledyr – disse vil sannsynligvis overraske deg, men de vil sikkert få deg til å smile!

Eksepsjonelle kjæledyr – capybara eller capybara

eksepsjonelle kjæledyr capybara

Capybara, eller capybara, er den største gnageren i verden. Navnet Capybara er myntet av Guaraní -språket og betyr bokstavelig talt “gressens herre”. Dyret kan bli opptil 130 cm. bli lang og mellom 50 og 70 kg. å veie. Selv om det er ganske sjeldent at man velger å ta vare på en så gigantisk capybara, kommer vi over noen få fantastiske tilfeller av denne typen.

Et typisk eksempel på dette er Caplin Rous, som er veldig populær blant dyreelskere rundt om i verden! Denne capibaren bor i Texas i familien til Melani Typaldos. Eieren informerer om at dyret ikke kan temmes helt, så du må være veldig forsiktig når du etablerer forbindelsen mellom mennesker og gnagere. Capybara trenger mye tunplass og et stort basseng for bading. Den lever hovedsakelig av friskt gress og drikker mye vann. Kaplin vil være sammen med Melani hele tiden og løper etter henne hele tiden!

Annam stick insekt eller vietnamesisk stick insekt

eksepsjonelle kjæledyr

Dette insektet kan sees i mange biologiklasserom fordi det er ganske enkelt og uanstrengt å avle. Alt som trengs er et mellomstort akvarium og noen få naturlige eller dekorative grener å klatre på. De vietnamesiske pinneinsektene spiser nesten alt, men spiser spesielt godt bjørnebær, eføy og hagesalat. Insektene kan ikke overleve lenge alene og trengte absolutt en partner.

Eksepsjonelle kjæledyr – afrikansk pinnsvin

eksepsjonelle kjæledyrs pinnsvin

Dette lille dyret går ikke i dvale, blir vant til menneskelige bekymringer ganske raskt og kan leve opptil 10 år. I spiseplanen til pinnsvinet ditt bør du definitivt inkludere forskjellige insekter som sirisser, små edderkopper eller ormer: i det store og hele trenger han mat som er lav i fett og proteinrik. Den afrikanske pinnsvinet er utsatt for fedme, så du må ta ham ut av buret regelmessig og sikre ham lange turer rundt i huset.

Hvorfor må du velge en pygmégeit som kjæledyret ditt??

eksepsjonelle kjæledyr pygmy geit

Pygmy -geitene har lenge vært ansett som et populært kjæledyr for store og små – til og med Abraham Lincoln passet en geit i Det hvite hus under hans mandat. De små geitene er veldig like i størrelse som de små hundene og trenger ikke noen spesifikke bekymringer – de er ganske hyggelige, vennlige og nyter bare oppmerksomheten til eierne. Fremfor alt spiser de høy, gress og blader – disse gir dem den nødvendige energien gjennom dagen, og derfor er pygmégeitene stadig i bevegelse og vil leke med deg periodisk.!

Eksepsjonelle dyr – minigriser

eksepsjonelle kjæledyr mini griser

For en tid siden overrasket Victoria Beckham kjæresten sin med en merkelig julegave – hun kjøpte ham to minigriser! Hollywood -stjernen George Cloony hadde også et ganske nært forhold til miniatyrgrisen. Max fulgte Cloony overalt, begge dukket opp til skytingen sammen! Utøveren informerte mediene flere ganger om at Max hadde reddet livet hans under jordskjelvet i Los Angeles i 1994 ved å bli vekket av grisen kort tid før jordens kyst ristet. Miniatyrgrisene kan holdes i bånd – du kan bare gå en tur med kjæledyret ditt i den nærmeste parken!

Minikenguruen trenger mye plass for å kunne hoppe rundt

husdyr eksepsjonelle

Verdenskjente mennesker som delte hjemmet sitt med dette ekstraordinære kjæledyret inkluderer kongen av rock and roll Elvis Presley og rapperen Vanilla Ice. Rapperen var veldig glad for kjæledyret sitt, men dessverre fant han ingen forståelse for sin ekstravagante smak fra lokalbefolkningen. En nabo klaget til veterinærkontoret at de 27 kg. svaiende kenguru angrep henne flere ganger og forårsaket alvorlig skade på bilen hennes. Disse dyrene er ganske redde, lever i par og liker stort sett å spise gress og frukt.

Eksepsjonelle kjæledyr – den største levende gnageren i verden

eksepsjonelle kjæledyr

Capybara er ganske vennlig og får nye venner raskt

eksepsjonelle kjæledyr capybara

eksepsjonelle kjæledyr par

uvanlige kjæledyr elsker

Eksepsjonelle kjæledyr – Annam stick insekt

eksepsjonelle kjæledyr annamian stick insekt

Eksepsjonelle kjæledyr – afrikansk pinnsvin

Eksepsjonelle kjæledyr

Eksepsjonelle pinnsvin til kjæledyr

Eksepsjonelle kjæledyr pinnsvin kjæledyr

Eksepsjonelle kjæledyr – dverggeiter

Ekstraordinær kjæledyrgeit

Eksepsjonell kjæledyr mini geit

Eksepsjonelle kjæledyr

Ekstraordinære kjæledyr geiter

Eksepsjonelle kjæledyr – George Cloony og hans Max

Eksepsjonelle kjæledyr mini griser

Eksepsjonelle kjæledyr grisenergi

Eksepsjonelle kjæledyr – mini kenguru

Eksepsjonelle kjæledyr kenguru

Eksepsjonelle kjæledyr