slanger som kjæledyrslangearter

Kan slanger holdes som kjæledyr?

Slanger er nydelige dyr med et urettferdig dårlig rykte. Vi vil si så mye om introduksjonen. Men hvis du allerede leser dette, så er du godt klar over denne særegenheten. Derfor ønsker vi ikke å holde deg opptatt. Vi ønsker heller å komme i gang og gi deg noen nyttige og praktiske tips.

Avtalt?

Sjekk alt riktig på forhånd

Kjæledyrslanger er et godt alternativ. Men det endrer selvfølgelig ikke det faktum at noen er virkelig farlige. De er giftige. Du eller selgeren (helst begge) bør være veldig kunnskapsrik om det.

Du må også være godt informert om særegenheter og spesielle vaner hos noen. I tillegg til om de er giftige eller ikke, bør du også vite om disse vokser høye og hvor mye. På grunn av dette kan den ene eller den andre typen, mer eller mindre egnet for deg, avhengig av hvor mye plass du har.

Som et ekte smykke

slanger som kjæledyr tynne grønne

Du må finne ut hvor slangen kommer fra

Det er veldig viktig at slangen ble tatt ut av et kunstig miljø. Så hun kommer hjem med visse vaner, som hun gjør mer egnet for omsorg hjemme. Noe sånt, slanger som bodde i naturen vil alltid se etter en måte å gjemme seg et sted. Du vil ikke være opptatt av å lete etter disse for mye, gjør du?

Hva slangene spiser?

Du må være oppmerksom før du tar med slanger som kjæledyr at de ikke vil spise planter. De vil alltid ha kjøtt og spesielt gnagere. Mest av alt elsker de mus, rotter og andre slanger. Du må først drepe dyrene. Fordi, som jeg sa, slangene beregnet på husholdningen er ikke så trente i livet i naturen. Levende dyr kan skade dem.

Vakre mønstre

slanger som kjæledyr vakre mønstre

Har du erfaring?

Det finnes forskjellige typer slanger, og disse vil passe forskjellig avhengig av om du er erfaren eller ikke. Finn riktig type. I alle tilfeller bør du sørge for at de er opplært. Du kan se på hvor godt de er i stand til å gjøre visse ting. Som maten til noen kjæledyr.

King boa som kjæledyr

slanger som boa constrictor for kjæledyr

Boaen kan bli din beste venn

slanger som et kjæledyr boa vennlig

I noen land er slanger faktisk ganske vanlige kjæledyr

slanger som et kjæledyr boa king boa

Liten eksotisk slange

slanger som en kjæledyrgul art

Unikt levende vesen

slanger som et kjæledyr grønt gult

Søt baby boa

slanger som et kjæledyr lille boa

Liten grønn slange

slanger som kjæledyr små grønne

Indisk jente leker med kobra

slanger som kjæledyrkobravenner

Stor king boa med vakre mønstre

slanger som en kjæledyrkonge -boa

Majestetisk pyton

slanger som kjæledyrpyton

Terrariet må være perfekt utstyrt

slanger som et kjæledyrsterrarium