wow kjæledyr iguana kjæledyr

Liste over WOW -kjæledyr som du ikke nødvendigvis ville forvente hjemme hos deg

Kjæledyrene er vanligvis de som er stille, ukompliserte og lette å ta vare på i en leilighet. Men er det virkelig slik? Det er bare noen som gir mer spenning og adrenalin. Du vil også vekke sterke følelser hos dine besøkende.

I visse tilfeller kan du imidlertid også bruke tålmodigheten til naboene dine!

Kaniner som WOW kjæledyr

Kaninene er absolutt slike kjæledyr som oppnår en WOW -effekt. Du må imidlertid være klar for nøye vedlikehold. Fordi de begynner å lukte fort hvis du ikke tar dem seriøst nok.

Kaniner kan løpe utendørs eller sove i et bur. Det kommer bare an på hva du lærer dem. Som med alle andre dyr er nøytralisering et godt valg av mange grunner som holder deg på den sikre siden.

En vennlig kaninfamilie

wow kjæledyr kanin familie kanin

Søt og kosete

wow kjæledyr kaniner par

Polecat

Dette er også et eksotisk valg for kjæledyr. Du trenger et stort bur for dyret ditt, og det ville ikke være ille hvis det hadde muligheten til å gå utenfor det. På grunn av sin vane med å gjemme seg på små steder, er det best å ikke la polecat -dyret være uten tilsyn. Dette sparer deg for mye stress.

Villdyr hjemme?

wow kjæledyr iltisch europeisk

Søte små babydyr

wow kjæledyr iltis små ville dyr

Europeisk polecat

wow kjæledyr iltis vilt dyr

Rotte som kjæledyr

Rottene kan heller ikke utelates fra listen over WOW -kjæledyr. De er faktisk mye vennligere enn de fleste tror. De skylder sitt dårlige rykte for mange legender som kommer fra middelalderen, da rotter, uten egen skyld, overførte dødelige sykdommer til mennesker. Men hvis de blir tatt vare på i et sterilt miljø, gjelder ikke denne risikoen.

Hvem sier rotter er stygge?

wow kjæledyr hus rotte dekorative

Søt hvit rotte

wow kjæledyr hus rotte rotte hvit

Uvanlig kjæledyr

wow kjæledyr hus rotte søt

Mus som kjæledyr

Vil vi fortsette med spikerdyrene litt lenger? Hvis du vil ha en mus som kjæledyr, anbefaler vi at du velger en hunnprøve. Fordi hannene har en altfor sterk lukt. Mange mennesker vet ikke hvor mye disse dyrene liker å leke og hvor morsomme de kan være. Det er best å utstyre buret med forskjellige leker slik at de også føler seg komfortable der.

Dekorativ husmus

wow kjæledyr husmus grå søt

Liten og fin

wow kjæledyr mus husmus

hamster

Det finnes forskjellige typer hamstere, som også varierer i størrelse. De med mer volum bør prepareres individuelt i buret, og de andre – i par. De er et av WOW -kjæledyrene fordi de er flotte å se på. De gjør alle de vanvittige tingene med lekene de har der inne.

Hamstere er morsomme og veldig energiske

wow kjæledyr hamster klatring

Små føtter og store, fuktige øyne

wow kjæledyr hamster søt

marsvin

Marsvinene er også uvanlige kjæledyr. Men i virkeligheten er de veldig tilpasningsdyktige og enkle å trene. De er veldig sosiale, og du bør i det minste stelle dem i par, men helst også i grupper. De tar mye plass i burene. Det beste av alt er at de skal ha muligheten til å gå rundt også utenfor disse. De er utrolig høye. De viser dette spesielt når du er laget for å lete etter maten et sted.

Marsvin er bare flott å kose

wow kjæledyr marsvin agurk

Søte fotogene dyr

wow kjæledyr marsvin lue

Flaggermus

Flaggermus er også uvanlige kjæledyr. De er veldig aktive og livlige. De kommer vanligvis godt overens med menneskene som passer godt på dem. Imidlertid trenger du veldig store bur for å huse dem. Men hvis du vil leve sunt og lenge, må du investere mye penger og tid.

Flaggermus med en forskjell

wow kjæledyr flaggermus små

Oppdag den lite kjente siden av disse dyrene

wow kjæledyr flaggermus

Andre uvanlige dyr

De uvanlige dyrene som kan ivaretas hjemme er veldig mange. På dette tidspunktet vil vi nevne noen flere. Imidlertid er det best hvis du leser opp hver enkelt. Du kan lykkes med å ta vare på pinnsvin hjemme, men også frosker. Reptiler er også et stadig mer populært valg.

For de av dere som har en større hage og forbindelse til dyreliv, er det også ganske eksotiske arter som vanligvis bare kan holdes i akvarier. Dette er for eksempel de forskjellige uvanlige reptilene i skala.

Skaff deg en søt husvenn       

wow kjæledyr pinnsvin vill kjæledyr søt

Pitons er de perfekte vaktholdene

wow kjæledyr piton pet

Tarantulas har også sin sjarm

wow kjæledyr edderkopp tarantula