innbydende hjemmekontordesign og studio hvite møbler

10 innbydende hjemmekontordesigner og studioer

Hvis du er så heldig å ha et arbeids- eller håndverksrom, vil du sørge for at det er innbydende, slik at du rolig kan sikre arbeidet ditt der. Rommet bør fortsatt ha mange lagringsmuligheter for verktøy, modeller og materialer, og definitivt også med en stor benkeplate, ikke sant?

Drømmer du om ditt eget studio? Så har vi noen ideer klare for deg.

Papirorganisator

innbydende hjemmekontordesign og studioer hvitt arbeidskontor

Denne vippede papirarrangøren har skjeve rammer som holder dekorasjonspapiret på plass. Du kan finne de riktige materialene for gaveinnpakning og scrapbooking superenkelt.

Gittervegg

innbydende hjemmekontor design og studioer varm atmosfære kontorstol skrivebord

Det veggmonterte rutenettet av gummierte kabler er ideelt for oppbevaring av forskjellige ting som kan henges. Denne enkle løsningen gjør det lettere for deg å finne verktøy og materialer som du ellers aldri ville ha funnet. Alt er på fingertuppene.

Inspirasjonstavle

innbydende hjemmekontordesign og studioer fargerike skuffer tavlevegg

Hvert studio trenger et inspirasjonstavle slik at kreativiteten forblir der. Du kan lage brettet selv av stoff og dekorasjonsbånd. Du kan fikse bildene dine uten tape.

Glassskap

innbydende hjemmekontordesign og studioer i svart -hvitt møbler

Med glassdører på skapene i studioet kan du finne alt lettere. Så du kan også se hvilke materialer du bør kjøpe igjen. Hvis du allerede har skapene, er det bare å bytte dørene.

Magnetisk brett

Innbydende hjemmekontordesign og studioer schwarz tafel

Den magnetiske malingen for tavler gjør en bar, kjedelig vegg til en organisator. Du trenger litt maleri for å legge til funksjonalitet.

Flyttbar øy

Innbydende hjemmekontordesign og studioer i trehvite overflatestrukturer

Monter hjul for å få øya til å passe i alle størrelser og interiør i studioet. Avhengig av aktiviteten kan du ha øya i midten av rommet eller på kanten.

skrin

Innbydende hjemmekontordesign og studioer åpner hyller med fargerike stoffer

De enkle boksene – uansett om de er innebygd eller frittstående – er et flott lagringsalternativ som kan ha forskjellige design. Kategoriser materialene dine slik du vil – etter farge, størrelse eller stil – for et møbel som er en del av innredningen i rommet.

Fjern skapdørene

innbydende hjemmekontordesign og studioer skuffer skrivebordskontor

Dette trikset fungerer i nesten alle håndverksrom. Bare fjern de øverste skapdørene for å få åpne hyller for å vise favorittartiklene dine.

Kompakt arbeidsplass hjemme – moderne møbler innbydende hjemmekontordesign og studioer hvitt møblert grønt teppe