Ved å jobbe hjemmefra og ikke pendle hver dag, er du allerede med på å redusere bedriftens økologiske fotavtrykk. Imidlertid kan vi alle gjøre mer for å hjelpe planeten vår. Noen tror at det å ha et grønt og bærekraftig hjemmekontor krever et stort budsjett, men det er det faktisk ikke. Les videre for å finne syv enkle tips om hvordan du kan skape et grønt og bærekraftig arbeidsmiljø hjemme.

Hvordan kan du sette opp et bærekraftig hjemmekontor?

Sett opp et grønt og bærekraftig hjemmekontorstilbehør

Et grønt og bærekraftig hjemmekontor

Sett opp et grønt og bærekraftig hjemmekontor

  1. Få mest mulig ut av det naturlige lyset

Velg om mulig et rom med mye naturlig lys og forvandle det til et lyst, bærekraftig hjemmekontor. Dette lar deg redusere energiforbruket og dermed spare penger på strøm. I tillegg har naturlig lys mange helsemessige fordeler – fra å øke immunsystemet til å forbedre humøret. Men hvis du ikke har et lyst rom, bruk lyse farger og plasser strategisk et speil i rommet for å øke lyset. Hvis kontoret ditt er i kjelleren eller en annen del av huset som ikke får naturlig lys, er det beste alternativet å få LED -lys.

Naturlig lys er av stor betydning på hjemmekontoret

grønne og bærekraftige hjemmekontorideer

Lyst hjemmekontor dekorert med grønne husplanter

Sett opp et grønt og bærekraftig hjemmekontor

  1. Velg bærekraftige materialer

Renoverer du et rom fullstendig og gjør det til ditt hjemmekontor? Hvis det er tilfelle, må du ta hensyn til materialene som brukes. Så velg naturlige produkter.

Den gode nyheten er at det er så mange miljøvennlige alternativer der ute i disse dager. Snakk med entreprenøren din og finn ut hvilke fornybare og bærekraftige materialer de vanligvis jobber med, for eksempel: B. kork, bambus eller resirkulert tre. Sørg i det minste for at materialene kommer fra regionen.

I tillegg, når du søker etter møbler og lagringsartikler, kan du finne noen fantastiske brukte stykker. Sjansen er stor for at du vil ha en helt ny ergonomisk stol å sitte på, men arkivskapene og skrivebordet kan være brukt.

Sørg for at du bruker naturlige materialer!

Sett opp et grønt og bærekraftig hjemmekontor på en energieffektiv måte

  1. Se etter maling uten VOC

Hvis du skal sette opp et kontor, kan det være lurt å male veggene på nytt for å matche visjonen din om et bærekraftig hjemmekontor. Uansett om du vil konsultere det fargepsykologiske prinsippet eller bare vil bruke favorittfargen din, bør du holde deg til VOC-frie eller lav-VOC-farger. Disse malinger frigjør lite eller ingen flyktige forbindelser som er skadelige for helse og miljø.

Miljøvennlige veggmaling er tilgjengelig på markedet

Grønt og bærekraftig hjemmekontor som setter opp miljøvennlige ideer

  1. Vær energieffektiv

Når du innreder hjemmekontoret, bør du være oppmerksom på enheter som ikke bruker mye energi. Avhengig av hva du gjør og hvilke enheter du bruker, se etter de mest energieffektive enhetene. For eksempel er en bærbar datamaskin mer praktisk og effektiv enn en stasjonær PC.

Det er imidlertid også viktig hvordan du bruker enhetene. Slå av alle enheter du ikke bruker, fra datamaskinen til skriveren. Du kan til og med gå et skritt videre og koble fra tingene du ikke bruker så ofte, da de kan bruke energi selv når de er slått av.

Spar strøm og lev bærekraftig

7 tips for et grønt og bærekraftig hjemmekontor

Bruk en bærbar datamaskin

Sette opp et grønt og bærekraftig hjemmekontor Tips

  1. Implementere bærekraftige utskriftsteknikker

Hvis du jobber med mange dokumenter, er sjansen stor for at du ikke klarer å kutte utskriften helt av virksomheten din. I dette tilfellet må du implementere bærekraftig utskriftspraksis. Spør deg selv før du begynner å skrive ut om siden du skal skrive ut virkelig er nødvendig. Hvis svaret er ja, bruker du resirkulert papir og skriver ut på begge sider av papiret. Valg av skriver, blekk og toner er også viktige, så se etter miljøvennlige alternativer som påfyllbare skriverkassetter.

Bruk resirkulert papir og skriv ut på begge sider

Sett opp et grønt og bærekraftig hjemmekontor Spar strøm

  1. Gjenbruk, reduser, resirkuler

Vi har snakket om gjenbruk av materialer og møbler før, men du kan bruke denne tilnærmingen til arbeidsmaterialet ditt også. Fra filer og permer til penner og gummibånd, ikke kast gjenstander som kan gjenbrukes.

Når det gjelder å kutte ned, må du holde et øye med forsyningene dine og ikke kjøpe nye ting du ikke trenger. Dette sparer deg ikke bare penger, men også plass på ditt sannsynligvis lille hjemmekontor.

Til slutt bør du resirkulere alle ting du ikke har bruk for, dvs. H. Du bør kaste avfall som papir og skrivertoner på riktig måte, og donere eller selge møbler du ikke lenger trenger.

Ha en papirkurv på hjemmekontoret?

Sett opp et grønt og bærekraftig hjemmekontor og gjenbruk

  1. Arbeid med miljøvennlige leverandører

Tross alt, for å være miljøvennlig, må et selskap også velge sine partnere nøye. Hvor miljøvennlig er du hvis leverandørene dine ikke bryr seg om planeten i det hele tatt??

Så se etter forretningspartnere, undersøk om du har felles mål. Hvis du finner ut at de gjør lite eller ingenting for miljøet vårt, kan du prøve å påvirke dem. Hvis det ikke fungerer, er det bare å bytte til en grønn partner.

Finn miljøvennlige partnere!

Grønt og bærekraftig hjemmekontor som setter opp miljøvennlige partnere

Fra å bruke fornybare materialer til å finne likesinnede virksomheter, er det mange måter du kan redusere miljøpåvirkningen på planeten vår. Disse syv tipsene er bare noen av de grunnleggende tingene du kan implementere for å gjøre hjemmekontoret ditt mer bærekraftig og grønnere.

Lag en koselig og “grønn” atmosfære!

Brun stol ved skrivebordet i hvitt boho hjemmekontorinteriør med plan

Å jobbe hjemmefra er helt normalt akkurat nå

Å sette opp et grønt og bærekraftig hjemmekontor Trender

Et bærekraftig hjemmekontor er ganske enkelt en del av vår nye livsstil

Å sette opp et grønt og bærekraftig hjemmekontor er mindre