designer skrivebord fedor katcuba workinmotion kontorbord

“Workinmotion” designerbord av Fedor Katcuba

På jakt etter moderne kontorutseende kom vi over designbordet “Workinmotion” – et kompakt og mobilt kontorbord. Ideen og realiseringen av et bærbart kontorbord tilhører den russiske møbeldesigneren og arkitekten Fedor Katcuba.

“Workinmotion” er et relativt lite kontorbord, men det har plass i det store arbeidsområdet. En “Workinmotion” kan selvfølgelig konfigureres med mange andre “Workinmotion” -bord, og skaper praktiske kontorøyer som den på bildet nedenfor.

Fleksibilitet på arbeidsplassen – dette gjelder også kontorpulten!

fedor katcuba workinmotion designer skrivebordsmøbler

La oss ta en titt på denne så smarte kontormodellen …

For det første er bordet veldig kompakt. Den elegante designen ligner faktisk på et skolebord, men den har blitt modernisert ganske mye. Et “Workinmotion” kontorbord er laget av tre, og det naturlige trekorn kan kombineres perfekt med den snøhvite bordplaten. Dette gir skrivebordet et veldig elegant og stilig utseende. De to hjulene (i bunnen av de to skrå bena) skriver sømløst inn i designet og forblir nesten usynlige, men det er nettopp disse som spiller den viktigste rollen her og forvandler møbelet til et flyttbart kontorbord.

Moderne kontormøbler: “Workinmotion” kontorbord

fedor katcuba workinmotion designerbord på hjul

For det andre er dette designbordet ikke bare kompakt og mobilt, men også praktisk og tilbyr lagringsplass for alle nødvendige kontorutstyr. Et lite rom er gjemt under den hvite akrylbordplaten, hvor du kan lagre penner, påminnelser osv., Eller du kan ha en stikkontakt installert i den, som du alltid trenger når du arbeider med mobiltelefoner og bærbare datamaskiner i nærheten. Stikkontakten ville også være en veldig smart løsning for å sette inn en bordlampe.

Borddesign av tre og akryl

fedor katcuba workinmotion designer skrivebord design

Hemmelig rom for kontortilbehør

fedor katcuba workinmotion designer desk praktisk

Transportabelt kontorbord

fedor katcuba workinmotion designer desk fleksibel

Utstyrt med et praktisk håndtak

fedor katcuba workinmotion designer skrivebord design kontorbord

Høy kvalitet og elegant design

fedor katcuba workinmotion designer trebord

Avrundede kanter og en vellykket kombinasjon av materialer

fedor katcuba workinmotion designer skrivebord trepanel