det stilfulle og moderne skrivebordet i koboltblå lederstol

Det stilfulle og moderne skrivebordet fra Cappellini

La oss fokusere på dette Cappellini -skrivebordet produsert av Poltrona Frau Group. Skrivebordet har en sterk og stabil design med flytende linjer og vakre overflater, som det utstråler kraft og enkelhet. Seniorbordet er ideelt for hjemmet eller kontoret, og sikrer oasen for sittende, læring og suksess.

Benkeplaten på Cappellini -skrivebordet er rik og tykk, og derfor sterk og holdbar. Velg mellom flere forskjellige beholderkombinasjoner. En roterbar forkrommet mekanisme sikrer sikker tilgang og vakker funksjonalitet i skuffene.

Studio Capellini Senior Desk

det stilfulle og moderne skrivebordet i lyst tre og mørk lilla

Komplett teft i et skrivebord med et moderne design

det stilige og moderne skrivebordet svart og elegant med en marineblå aksent

Skrivebordet er tilgjengelig i en rekke farger og utførelser. Du kan velge den lakkerte eller naturlige eller eikbeisede varianten. Skrivebordet er høydejusterbart med kromføtter, håndtakene er enten laget av høyglanset krom eller anodisert aluminium for et moderne utseende.

Studio Cappellini Senior Desk – med mange fargevalg

det stilfulle og moderne skrivebordet minimalistisk blått og hvitt

Hvis du leter etter et skrivebord, enten for hjemmekontoret eller for servicekontoret, trenger du ikke tenke deg om to ganger. Cappellini Senior -skrivebordet er ideelt for enhver moderne eller moderne design.

Vil du ikke ha Cappellini Senior Desk på hjemmekontoret ditt??

Bare legg din favorittaksent på kontoret

det stilige og moderne skrivebordet sitrongult lederstol i kromgrå nyanser