kontormøbler ergonomiske kontorstoler billig billig

Ergonomiske kontorstoler er viktige for helsen din

Hvis du også har en kontorjobb som oss, er du sannsynligvis kjent med følgende problem: å sitte på kontorstolen i 8 timer kan føre til alvorlige ryggsmerter.

Men du bør definitivt ikke godta det.

Du kan forhindre ryggsmerter og nyte arbeidsdagen igjen ved bare å observere 2 viktige faktorer. Svar først på spørsmålet om du sitter riktig i stolen. At riktig sitting er den første faktoren som er helt under din kontroll. Den andre faktoren gjelder kvaliteten og ergonomien til kontormøblene. Så du kan ikke alltid påvirke denne faktoren, men hvis du setter opp et kontor for dine ansatte selv eller utstyrer ditt eget hjemmekontor, bør du være godt informert om det for å kunne ta en passende beslutning.

Er ergonomien på arbeidsplassen din Prioritet for deg?

kontormøbler ergonomiske kontorstoler teste åpen planløsning tunedin

Å sette opp et kontor er ikke bare en vanskelig oppgave av økonomiske årsaker. Kvalitet-pris-forholdet bør definitivt være akkurat her.

Når det gjelder ergonomiske kontorstoler, er ikke den dyreste stolen alltid den beste avgjørelsen, og man bør heller ikke undervurdere den billige skrivebordsstolen. Det anbefales at du gjør din egen undersøkelse før du handler og først da legger inn en bestilling. Du kan for eksempel gjøre følgende: Lag en liste over noen modeller av dreibare stoler som du tror ville passe godt. Orienter deg selvsagt i henhold til dine økonomiske muligheter og velg for eksempel bare merker fra mellomprissegmentet. Sammenlign deretter de potensielle kontorstolene i henhold til deres viktigste kriterier, for eksempel design, tilpasningsmuligheter, ergonomi, pris, etc..

Kontorstoler satt på prøve

ergonomiske kontorstoler testfoto 3dmentat

For at vi skal kunne hjelpe deg så mye som mulig, vil vi gjerne presentere deg 5 svingbare stoler som koster mellom 89 og 500 euro. Du kan finne ut hvilken av disse som er best og hvorfor i den følgende artikkelen om Kontorstoler satt på prøve.

Finn ut mer og gå til møbelbutikken i nærheten av deg, hvor du personlig kan teste forskjellige kontorstoler. Denne enkle “øvelsen” kan spare deg for mye hodepine og ryggsmerter i fremtiden.

Føl deg komfortabel på arbeidsplassen din!

Den gode svingstolen er individuelt justerbar

ergonomiske kontorstoler rimelige bilderettigheter Dimitrius

Forhindre ryggsmerter med riktig skrivebordsstol

ergonomiske kontorstoler test image rettigheter Sergey Ignatenko

Ergonomisk arbeidsplass – skape en behagelig arbeidsatmosfære!

billige ergonomiske kontorstoler testfoto Robert Kneschke

Bilde rettigheter: 

Bilde 1: Åpen planløsning, arbeidsplass © tunedin

Bilde 2: © 3dmentat

Bilde 3: Kontorstol sett forfra © Dimitrius

Bilde 4: Kontorstoler © Sergey Ignatenko

Bilde 5: Kontor på loft med skrivebord © Robert Kneschke