Chic praktiske stueideer formel gardiner sofa mønster bord

En stue å lure på

Smarte og stilige oppbevaringsideer for hele hjemmet fra gangen til stuen til hjemmekontoret og alt dette samlet i ett. Denne stuen har forenklede sitteplasser med en ekstra lang sofa i stedet for i kombinasjon med stoler. En annen dekorativ detalj, som salongbordet og det orientalske teppet, gir rommet et perfekt utseende

Et multifunksjonelt rom – elegante stueideer

Chic stue ideer gang kommode tre

Er det ingen gang i leiligheten din? Få inspirasjon fra denne illustrasjonen og lag din egen. Dette improviserte rommet rett overfor inngangsdøren tilbyr nok plass til sko, støvler, nøkler og mye mer. Kommoden tilbyr både lagringsplass og et sært kunstverk i fokus.

Oppbevares enkelt

Elegante stueideer kommode klassiske skuffer

Det meste av rommet brukes som stue og hjemmekontor, så spisestuen er over pari. Tallerkener, retter og bordløpere er i den tradisjonelle kommoden. Når alt i rommet har sin plass, er det virkelig en enkel oppgave å holde det ryddig inne. Tydelig og saklig

Fine stueideer kontorbordhyller

Et funksjonelt hjemmekontor er designet i denne kompakte stuen. Den lange bokhyllen og tavlene gjør organisasjonssystemet enklere. Vintage tilbehør og detaljer av antikk messing, gjentatte elementer fra den tilstøtende stuen forener hele rommet.

Dekorer veggene og bruk dem som lagringsplass Fine stueideer for hjemmekontordesignhyller

For å få mest mulig ut av plassen, bruk veggene også. Tre vegghyller og åpne rom gir nok lagringsplass og holder alt rent og organisert. Gruppér elementene for maksimal effekt.

Den riktige formelen

Chic stueideer formel hjemmekontorskurv

Arbeidskontorene er optimalt designet for arbeidsprosessen, men en blanding av teksturer gir et stilig preg. De slanke hvite hyllene, kurvene, trelasteboksene og børstet metall får rommet til å se lyst ut.

Utendørs

Chic stue ideer metallisk rekkverk beholderDe gjennomsiktige beholderne inneholder store gjenstander. Det børstede metallet står i kontrast til det sprø, rene tøyet på hyllene.

          Forseglet

Fine stueideer avskåret stoff

Ikke alt ser like vakkert ut som stoffet. I stedet for å vise regningene, brosjyrene og andre papirer, legg dem i esker. Kombinasjonen av åpne og lukkede lagringsområder får kontoret til å se pent og ryddig ut.

Tegn inspirasjon

Send praktiske stueideer magnetiske brettnotater hjemmekontor

Magnetiske brett som dette er flotte tillegg til alle kontorlokaler. Disse er egnet for visning av inspirerende bilder og notater. De er fortsatt perfekte for tidsplaner, gjøremålslister og favorittbilder. Men ikke glem å oppdatere notatene ofte og fjerne de gamle for å unngå rot.

 Smarte lagringsideer

Lagre elegante stueideer klokt