Fine og aktuelle interiørdesignideer med glassbord

Et vakkert moderne skrivebord kan lages av mange forskjellige materialer. De moderne variantene skiller seg også fra hverandre i henhold til mange andre kriterier. Noen modeller er plassbesparende og spesielt designet for små mellomrom. Andre er bare egnet for veldig store rom og skiller seg ut med sin vakre form.

Til syvende og sist er det også de som kan omdannes fra små arbeidsflater til store skrivebord.

Vår samling av glassbord inneholder eksempler på alle de ovennevnte typene. De har alle en ting til felles: de har glass i detaljene eller i hovedstrukturen.

Vil du utstyre hjemmekontoret med et stilig skrivebord i glass?

Kontormøbler kontormøbler glassbord ovenfra

Skrivebord med bankknær

Først vil vi henlede oppmerksomheten på skrivebordene med bankknær og glassoverflate. De moderne modellene integrerer mer lagringsplass. Slike skrivebord er stort sett laget av tre. Glassplaten gjør overflaten lettere å ta vare på, og den er visuelt mye lettere.

Sett opp hjemmekontoret i lyse farger

Kontormøbler ideer glassbord satt opp hjemmekontor

Moderne dynamiske design

Moderne glassbord virker ofte abstrakte. Du visualiserer bevegelsen og energien gjennom designet ditt. Slike design ser sømløse ut og passer veldig godt til moderne romkonsepter.

Skrivebord laget helt av glass

Kontormøbler kontorbord komplett glass glass skrivebord for å sette opp hjemmekontor

Slik skaper du en moderne og kreativ arbeidsatmosfære

klassiske kontormøbler glass skrivebord satt opp hjemmekontor

Glassbord med innebygd belysning

Et glassbord trenger ikke å være veldig forseggjort for å se attraktivt ut. Det transparente materialet gir mange spesialeffekter. De gjør selv det enkleste skrivebordet til noe spesielt.

Du kan enkelt lagre bøker og dokumenter under en glassoverflate og enkelt holde oversikt over dem. I tillegg kan glassflater kombineres med moderne materialer og former i bordbunnen. Denne kombinasjonen ser ganske futuristisk og effektiv ut.

Et ekstraordinært skrivebord med glassplate og bein i massivt metall

Hjemmekontor i glass med kreativ belysning

Farget glass

Et moderne og praktisk alternativ for glassbord er de som er laget i farger. De ser også veldig moderne ut og skaper interessante speileffekter i rommet. De kan også tjene som en god aksent i en atmosfære.

Bruk en subtil fargetone!

Kontormøbler kontormøbler glass skrivebord farget glass lyseblått

Fordeler med glassbordet

Et glassbord har mange fordeler. Den er lett å ta vare på og veldig moderne. Glasset kan kombineres med praktisk talt alle andre typer materialer. Det lar futuristiske og abstrakte design komme til sin rett.

Glassbordet reduserer ikke størrelsen på rommet der det ligger. Han kan til og med få det til å se bredere ut takket være speileffektene.

Det er så praktisk!

Kontormøbler kontormøbler glass skrivebord satt opp hjemmekontor

ulempe

Ikke alle synes glassoverflaten er veldig behagelig å jobbe med. Det er en litt større risiko for brudd enn med andre materialer. Du må også rengjøre glassoverflaten regelmessig for at det skal se bra ut.

Selvfølgelig kan du se objektene gjemt under glassoverflaten. Dette kan ikke glede de som ønsker å jobbe på et ideelt ryddig kontor.

Men nå bør du holde orden på tingene

praktiske kontormøbler glassbord satt opp hjemmekontor

Hva slags innredningsstil passer glassbordene godt inn??

Glassbordene kan skrives inn i praktisk talt hvilken som helst stil. For den tradisjonelt tenkte huseieren, ville vi velge enkle modeller med klart glass. I tillegg passer de som kombinerer glass og tre.

For de moderne tenkende leserne vil vi imidlertid heller anbefale en kombinasjon med skinnende moderne materialer. Formen kan være fantasifull og futuristisk her. Strålende fargede overflater er også veldig egnet.

Glassbordet passer perfekt til den skandinaviske stilen

Glassbord hjemmekontormøbler kontorbord

Minimalistisk kontorinteriør

Kontormøbler Kontormøbler Glassbord Hjemmekontor satt opp på en skandinavisk måteKontormøbler Glassbord for å sette opp et hjemmekontor Kontormøbler ideer glassbord satt opp hjemmekontor Kontormøbler glassbord på hjul for å sette opp hjemmekontor Kontormøbler Glassbord Hjemmekontor satt opp skandinavisk design Kontormøbler glassbord med treben for å sette opp hjemmekontor Kontorbord glass skrivebord satt opp hjemmekontor Datamaskinbord med glassplate Glassbord satt opp hjemmekontor Glass skrivebord satt opp hjemmekontor møbler ideerSkrivebord glass skrivebord satt opp hjemmekontorBord av tre med glassplater Glassbord satt opp hjemmekontor minimalistisk kontormøbler glassbord satt opp hjemmekontor moderne kontormøbler kontormøbler glassbord moderne kontormøbler kontormøbler glass skrivebord satt opp hjemmekontor moderne kontormøbler glass skrivebord satt opp hjemmekontorSkrivebord glass tre glass skrivebord satt opp hjemmekontor