moderne designideer for mottaksrommet

Designideer for mottaksrommet

Førsteinntrykket teller, og det gjelder både i privatlivet og i næringslivet. Få frem bildet av din bedrift i resepsjonsområdet, og bruk de ulike designideene fra moderne til klassisk for resepsjonsområder.

Et mottaksområde må være praktisk og representativt på samme tid, og for nettopp dette dobbelte kravet er det nå moderne kontormøbler som for eksempel kombinerer forskjellige funksjoner.

 En mottaksdisk er et slikt element for interiørdesign. Det fungerer som det første kontaktpunktet for dine kunder og besøkende og får øyeblikkelig øye. For å gjøre dette kan den plasseres sidelengs i rommet. Bak kledningen på resepsjonen er det en arbeidsplass for resepsjonistene dine. En datamaskin, skriver, telefon og andre viktige enheter og materialer for daglig arbeid kan lagres her, beskyttet mot utsikt fra besøkende. Bruk merkevarefargene i firmaet ditt for fargedesignet, for eksempel, eller merk disken med logoen din.

Et innbydende mottaksrom er praktisk og representativt på samme tid

Innbydende designideer for mottaksrommet

Et koselig sittegruppe for besøkende

I den daglige virksomheten må besøkende noen ganger vente et øyeblikk før de blir hentet for en avtale eller en konferanse i resepsjonsområdet. Tilby gjestene dine et koselig venteområde for dette. Dette kan bestå av barkrakker og høye bord som du for eksempel kan vise selskapets brosjyrer på. Sitteområdet er litt mer klassisk. Komfortable sitteplasser, et sidebord og en søppeldunk er nok til å forkorte ventetiden for dine besøkende. Et slikt sitteområde får et moderne utseende, for eksempel av loungemøbler eller organisk formede seter. Du kan for eksempel finne de riktige møblene (brukte eller nye) for designideene dine her i kontormøbelprofessorens nettbutikk. Selvfølgelig kan du også bruke fargene på firmalogoen eller din Bedriftsdesign stemme.

Mottaksrom skaper ideer

Designideer for mottaksrommet

Økonomisk dekorasjon for et innbydende utseende

Dekorasjon skal bare brukes sparsomt i et resepsjonsområde, tross alt tjener rommet først og fremst et representativt formål. Imidlertid skaper grønne planter eller en bukett med friske blomster en god stemning for hver besøkende. Du kan for eksempel utforme bare vegger med tapeter eller skjermer som tilhører din bedrift og som også brukes av deg på messer. Hvis du har en bildefilm eller produktvideo, kan en skjerm festet i taket også gi mottaksområdet et innbydende utseende.

Design mottaksrom ideer Mottak venterom

Designideer til resepsjonen