Tydelige former, lyse farger og naturlige materialer: den skandinaviske livsstilen er trendy. Det tidløse utseendet fra det fjerne nord har for lengst flyttet inn i stua og soverommet vårt og sikrer ro og velvære der. Men bare der?

Med sin ryddige natur er Scandi Style ideell for hjemmekontoret – og øker til og med konsentrasjonen og produktiviteten. I tillegg til et besøk i den velkjente svenske møbelbutikken, er det verdt å søke på nettet. For eksempel kan du finne originale skandinaviske møbler på nettet DPJ -arbeidsområde. Kontormøbeleksperten lagerfører mange kjente merker som Hermann Miller, Fritz Hansen eller HÅG – i tillegg til mange lokale skandinaviske kontormøbelprodusenter. Vi viser deg hva skandinavisk design handler om og hvordan du kan bringe den trendy Scandi -stilen inn på hjemmekontoret ditt med de riktige kontormøblene og noen få innredningstriks.

Kontormøbler sett mørkt

Hva er hovedtrekkene i den skandinaviske livsstilen?

Skandinavisk design er fremdeles en av vår tids mest populære møbler. Møblene fra Danmark, Sverige, Norge og Finland har en ting til felles: rolige, klare former.

Mottoet: less is more! Minimalisme basert på den skandinaviske modellen er aldri enkel eller billig. Scandi -stilen er snarere definert av kvalitet og funksjonalitet, ikke altfor lekne detaljer. Hvert møbel er nøye valgt og har et formål. Så interiøret ser moderne og tidløst ut.

Designerne fra Nord -Europa bruker naturen som inspirasjonskilde. Der vintrene er lange og mørke, skaper lyse, varme farger et vennlig bomiljø. Skandinaviske møbler er ofte laget av lokal bjørk, gran eller furu. De lyse skogene passer ikke bare harmonisk inn i rommet, men er også bærekraftige og robuste. Tekstiler laget av naturlige materialer som ull, pels eller lin.

Skandinavisk design: Kontormøbler for en god stemning

Et kontor i skandinavisk design er funksjonelt og koselig på samme tid. En liten mengde lyse møbler av høy kvalitet skaper et ryddig utseende. En delikat fargepalett og naturlige materialer som tre og lin skaper en god stemning. Dette har flere fordeler for hjemmekontoret ditt:

  • Rolig og innbydende arbeidsatmosfære
  • Større konsentrasjon takket være færre distraksjoner
  • Økt produktivitet takket være en strukturert arbeidsplass
  • Bedre humør og mindre stress
  • Kontormøbler sett Skandinavisk Bauhaus

7 tips – slik fungerer Scandi Style på hjemmekontoret

Skandinavisk møbleringsstil for kontoret hjemme? Skandinaviske kontormøbler er en ideell løsning for en absolutt god stemning som også øker konsentrasjonen og produktiviteten. Vi vil fortelle deg syv enkle tips om hvordan du tar det trendy utseendet fra nord til hjemmekontoret ditt.

Tips 1: Minimalist: Skrivebord og co. Med tydelige linjer

Skandinavisk design står for stilig enkelhet som nesten ingen annen innredningstil. Følgende gjelder for kontormøblene dine: Stol på lette, enkle møbler. Når du innreder ditt skandinaviske kontor, må du tenke nøye etter hva du virkelig trenger og velge produkter av høy kvalitet. På denne måten kan du lage en ryddig og strukturert arbeidsplass helt alene!

Kontormøbler sett skanidinavisch falt

Tips nr. 2: Skandinavisk design: de perfekte kontormøblene for små rom

Den reduserte designen på skandinaviske kontormøbler er også egnet hvis du har begrenset plass på hjemmekontoret. Mens massive skrivebord får studien til å virke liten og trang, skaper et skrivebord, skandinavisk og enkelt, en luftig atmosfære. Et godt alternativ til lenestolen i svart skinn er en kontorstol i lyst stoff eller mesh. Viktig: Når du velger kontorstol, bør sittekomfort alltid ha prioritet.

Tips 3: Naturmaterialeblanding for kontoret i Scandi -stil

Skandinavisk design er avhengig av naturlige materialer. En av hovedaktørene er tre. Hvis du vil innrede kontoret ditt på en skandinavisk måte, er et skrivebord av lett gran, furu eller bjørk ideelt. Et høydejusterbart skrivebord anbefales på det sterkeste på en moderne arbeidsplass. Selv om de fleste rammene er laget av metall, kan Scandi -stilen fortsatt implementeres. På DPJ Workspace, for eksempel, finner du bordplater med bjørk eller eik som matcher den hvite metallunderstellet.

Kontormøbler sett skandinavisk blå

Stoffer laget av bomull, lin eller til og med en pels setter naturlige aksenter. Vår anbefaling: Du kan lage et fargerikt høydepunkt med et håndvevd ullteppe i en delikat rose eller en sterkere sennepsgul.

Tips nr. 4: Friskere utseende: Velg lyse farger for hjemmekontoret

Som bringer oss til fargedesignet: Hvis du vil designe hjemmekontoret ditt i Scandi -stil, bør du velge lyse farger. Subtile gråtoner på veggene gir studiet en rolig følelse. Varmere pastellfarger kan også kombineres perfekt med kontormøbler i skandinavisk design. Utnytt fargenes kraft: mens grønne og gule toner har en revitaliserende effekt ifølge studier, øker en delikat (lyse) blå konsentrasjon. Det perfekte valget for ditt skandinaviske kontor!

Bruk bare isolerte, målrettede fargetoner. En lys bordlampe eller en fargerik pute med geometriske mønstre passer perfekt til den nordiske innredningsstilen og gir ditt hjemmekontor liv.

Kontormøbler sett skanidinavisch bauhaus kontrast

Tips # 5: Mye lys for mer velvære

Om mulig, sett kontoret ditt i et rom med mye naturlig lys. Den lyse atmosfæren passer ikke bare perfekt med den skandinaviske stilen. Dagslys har vist seg å forbedre humøret og øke tilfredshet og produktivitet. Men det er ikke alt: Ifølge en amerikansk studie forbedrer naturlig lys på kontoret også søvnrytmen vår på lang sikt.

Tips: Plasser skrivebordet i en rett vinkel mot vinduet! Hvis du har vinduet bak, kan det oppstå ubehagelige refleksjoner på skjermen. Stadig å se utenfor kan igjen føre til distraksjoner.

Kontormøbler sett skandinavisk

Tips 6: Scandi Style for mer orden på arbeidsplassen

Nordisk design gir orden på hjemmekontoret ditt! Skrivebordsholdere, pennholdere eller brevbrett i et skandinavisk utseende er smart designet uten mange frills. Vi anbefaler også å bruke åpne hyllesystemer for lagring på hjemmekontoret. I de fleste tilfeller kan de tilpasses fleksibelt til rommet, tilby rikelig med lagringsplass og fortsatt opprettholde den luftige atmosfæren på kontoret. Skandinavisk og elegant!

Tips 7: Grønne planter og tilbehør på det skandinaviske kontoret

Skandinavisk design og dekorasjon? Dette ordner seg. Skandinavisk møbeldesign står for minimalisme og funksjonalitet, men det utelukker ikke et dekorativt tilbehør. Fullfør kontormøblene dine med dekorative elementer eller et personlig favorittbilde. På denne måten kan du opprette et kontor som bringer Scandi -stil inn i leiligheten eller huset ditt, og hvor du liker å tilbringe arbeidstiden din.

Kontormøbler sett skanidinavisch Sitzstuhljpg

Grønne planter er også et godt valg hvis du vil innrede kontoret ditt på en skandinavisk måte. Enten elefantfot, bregne, buehamp eller en elegant innendørs håndflate – med en plante setter du et friskt blikkfang i tillegg til at innendørs planter har mange positive effekter på humøret og helsen vår. De virker beroligende og reduserer stress. Ifølge en studie fra det britiske universitetet i Exeter, kan planter på kontoret vårt gjøre Øk trivselen med 47 prosent. Kreativitet og produktivitet øker også. Spurt om det viktigste Faktorer for å øke motivasjonen for personlig arbeid, regelmessig stemme de tyske kontorverkene blant sine topp 10!