Når du setter opp en studie, er det viktig å ha god tid til å gjøre noen forhåndsplanlegging. På den ene siden skal hjemmekontoret ditt være praktisk og komfortabelt for å gjøre det lettere for deg å jobbe skikkelig og produktivt. Samtidig bør den matche din livsstil. Enten på kontoret eller hjemme, øker en hyggelig atmosfære motivasjonen. Sørg derfor for at den nye studien er funksjonell og vakker på samme tid. Men hvordan får du alt dette under ett tak på ditt personlige hjemmekontor? Her er våre tips og ideer.

Innred et arbeidsrom med svart tak og brunt gulv

List opp alle møblene du trenger

Når du setter opp studiet ditt, bør du begynne med å lage en liste over møblene du trenger. Hjertet på et kontor er arbeidsbordet. Spesielt de som sitter på hjemmekontoret i flere timer om dagen, bør legge stor vekt på en ergonomisk kontorstol. Tilbehør som et stiftbrett er ideelt for å holde viktige notater og avtaler til enhver tid.

Før du begynner å lete etter møbler, bør du svare på noen viktige spørsmål om din fremtidige arbeidsplass, for eksempel: Vil du jobbe alene eller sammen med andre mennesker på hjemmekontoret ditt? Hvor mye lagringsplass trenger du egentlig? Er et par skuffer og arbeidsbordet nok for deg, eller kanskje du foretrekker å integrere en større lagringsenhet. Har du mange mapper som må holdes ryddige, eller lagrer du alt på datamaskinen din? Lag først en lengre liste og tenk gjennom den flere ganger. Hvis plassen er begrenset, bør du heller krysse av de unødvendige elementene. Uansett er multifunksjonelle møbler moderne og praktiske.

Innred studiet gode ideer med lyse vegger

Bestill skreddersydde møbler og møblér studiet ditt

Noen ganger har du en nøyaktig ide om høyden, dybden, antall åpne rom og skuffer kontorsskapet skal ha. Men ingen steder kan du finne et eksemplar som oppfyller kravene. EN skreddersydd skap og andre møbler tilpasset dine egne behov ville være den beste ideen for et hjemmekontor. Det er nå mange tilbydere som tilbyr slike modeller i henhold til de siste trendene. Når du planlegger slike møbler, må du ha de nøyaktige dimensjonene på rommet ditt.

brungrønne ideer for å innrede kontoret

Plasser møblene optimalt

I hvilken del av rommet ville du fungert best? Er det ved siden av vinduet eller litt fra hverandre. Selvfølgelig avhenger det av når og hvordan det naturlige lyset flommer inn i rommet og hvordan du har nytte av det. Kanskje det billigste stedet for jobben din er et vanskelig hjørne i rommet? Spesielt med skreddersydde møbler kan du plassere det rette møbelet akkurat der du vil ha det. I tillegg til multifunksjonalitet, er fleksibilitet også veldig populær i moderne møbler – både i arbeidsområdet og i andre rom. Hvis mulig, bestill dine skreddersydde møbler på en slik måte at de også passer godt andre steder i dette eller andre rom.

Møbl lys gul og brun studie

Få en hjemmekoselig design

Uansett om arbeidsplassen er stor eller liten, må det skapes en hjemmekoselig design på hjemmekontoret. Det skal resultere i et enhetlig konsept med resten av interiøret. Med åpne oppholdsplaner kan du til og med bruke en del av møblene som en romdeler. Lagringsenheter er spesielt egnet for dette. Men selv om kontormøblene dine ikke kunne være akkurat i samme stil som resten av interiøret, kan du oppnå et konsistent image. Tilpass dem enkelt basert på former, farger og teksturer. Legg også vekt på dekorasjonen når du møblerer studiet ditt. Dette er også en fantastisk strategi for å oppnå et enhetlig image i interiøret og samtidig gi hjemmekontoret en hjemmekoselig karakter.

Vi ønsker deg lykke til med dine individuelle kontormøbler!

Innredning av en studie flott design