Ansvarlig arbeid på et lite eller åpent kontor krever ofte mye innsats og konsentrasjon fra de ansattes side. For at arbeidet skal fortsette helt, trenger hver av de ansatte nok hvile til å kunne høre sine egne tanker. Å holde ro på kontoret over en lengre periode er rett og slett ikke mulig. Av disse grunnene er mange kontorer utstyrt med fornuftige romdelere, som imidlertid gir følelsen av å være isolerte på lang sikt. En kontorpartisjon av glass gjør at ansatte kan ha permanent visuell kontakt med hverandre, noe som sikrer varme og gode forhold på arbeidsplassen. I tillegg er glasset som materiale tilstrekkelig gjennomskinnelig, noe som forståelig nok kan ha en positiv effekt på ansattes ytelse.

Kontorskillevegg av konturer i åpen planløsning i glass

Kontorpartisjon laget av glass- det er noe du bør vite?

Gitt de ansattes velvære, er det fornuftig å foreta en langsiktig investering på arbeidsplassen. Jo mer behagelig en ansatt føler seg, desto høyere og bedre ville hans ytelse logisk sett være. Derfor er det ikke feil å tenke sjenerøst og fremtidsrettet og forstå at hver kvalitativ og funksjonell enhet kan betale seg flere ganger på lang sikt.

Kontorskillevegg i glass med åpen glassvegg i åpen planløsning

Når du skal renovere kontorlokalet, kan du ta deg god tid og la deg gå gjennom de mange designalternativene. Det er bedre å ikke spare penger i feil ende og foretrekke den testede kvaliteten til de tyske produsentene. Stol heller på de velkjente DIN-standardene og stol på at alt fra råd til montering er “innpakket i tørre kluter”. Ved hjelp av en interiørdesigner kan du planlegge den nøyaktige plasseringen av kontorpartisjonene. En elegant utsikt over møterommet fra hver arbeidsstasjon ville for eksempel være flott. Dette skaper et bånd og konstant kommunikasjon mellom ansatte. I tillegg kan det klare og brede synet på hele arbeidsprosessen ha en motiverende effekt.

Kontorpartisjon av glass, åpent kontor mulig

Fleksibilitet og åpenhet for mer komfort på arbeidsplassen

En Kontorskillevegg av glass er nå en fordel for ethvert moderne kontor. Glass er et gjennomsiktig materiale og lys er bra for oss alle, spesielt når vi ønsker å jobbe produktivt og effektivt. Så alt snakker om en skillevegg laget av glass, men hvor skal den plasseres og kan den muligens også konverteres? Svaret på dette er at nesten alt du har forestilt deg når det gjelder funksjon og fleksibilitet på kontoret ditt, kan implementeres.

Kontorskillevegg i glass med åpen glassvegg i vegger, gir møbler i forgrunnen

Glassvegger finnes på markedet som enheter med forskjellige passasjealternativer. Fra enkle glassdører til komplekse skyvedører, alt kan bestilles fra ypperlige tyske produsenter til en rimelig pris.

Vårt råd til deg er: la oss gi deg råd i detalj! Tenk nøye over saken og bare handling når du er sikker på at denne glassskillevegget fortjener sin nye plass på kontoret!

Kontorpartisjon laget av glass i åpen planløsning

Kontorpartisjon laget av glass i åpen planløsning, elegant