Kule skrivebord, og du kan bli forelsket i jobben din med en gang!

Kule skrivebord hjelper deg med å bli forelsket i jobben din enkelt. De kan gjøre en veldig stor forskjell noen ganger.

En ting er sikkert: Et bedre skrivebord vil også gjøre arbeidet ditt mer effektivt og hyggelig. Mange mennesker er ikke klar over hvor mye stemningen påvirker dem mens de jobber før de endrer det og tydelig føler forskjellen som gjør.

Følgende skrivebord er veldig kule og løsner allerede atmosfæren på jobben. I tillegg har de et originalt design, som fremmer arbeidsprosessen på kontoret eller hjemmekontoret overraskende godt.

Kontormøbler med et kult design

designer skrivebord møbler ideer kontormøbler Hjemmekontor satt opp skrivebordskuffer

Hyggelig følelse under føttene

En rekke skrivebordsmodeller har nylig dukket opp som setter en høy verdi på gulvplass. Pulten er i en sandkasse eller annen innrammet overflate som er dekket med et materiale som er spesielt behagelig for føttene. Skrivebordet i seg selv er enkelt – det er bare bredt og stabilt nok. Takket være sanden under føttene eller andre behagelige materialer, føler du deg imidlertid avslappet, fri og du blir ikke sliten så fort. I mange tilfeller har du praktisk talt en permanent fotmassasje som vil holde deg pigg hele tiden.

Når du ikke kan jobbe på stranden …

kule skrivebord DIY skrivebord hjemmekontor

Kule skrivebord med skyveplater

De kule skrivebordene med glidende topper blir mer og mer ergonomiske og intelligente. Mange modeller tilbyr et område som kan spres etter behov. Videre har du nok lagringsplass. Når du ikke jobber, kan du gjemme PC -en og andre ting under platene, og du har en ryddig, sømløs atmosfære i arbeidsområdet, noe som fører til aktiv idémyldring og anspente forretningsdiskusjoner.

Sett opp et hjemmekontor – praktiske kontormøbler

designer skrivebord kule skrivebord skrivebord

Skrivebord med glidende topp

skrivebord topp kule skrivebord designer skrivebord

Tradisjonelle skrivebordsmodeller med overraskende funksjoner

De helt moderne, kule skrivebordene passer ikke inn i noen atmosfære. Hvis du integrerer arbeidsplassen i en tradisjonelt innredet stue, trenger du noe klassisk. Sannsynligvis av denne grunn er det mange tradisjonelle skrivebord med moderne funksjoner. De kan ha skyveelementer eller ha mekanismer for å justere høyden.

Sofabord og skrivebord i ett

yoyo sammenleggbart bord hjemmekontor med skrivebord

2 i 1

Trange rom er en stor utfordring når det gjelder innredning av dem, de må oppfylle mange funksjoner samtidig. Det er ikke uvanlig at hjemmekontoret brukes som gjesterom når noen har besøk. I stedet for å plassere mange møbler der, kan du velge et kult skrivebord, som også kan fungere som en seng eller sofa.

Et skrivebord som blir til en sofa er også veldig kult

kule skrivebord kreative møbler møbler ideer

Trene og jobbe samtidig

Har du også problemet med at du sitter på kontoret altfor lenge og derfor har noen kilo ekstra. Er det aktiviteter under arbeidet du kan gjøre mens du står? Kan du tenke deg å ha en samtale på PC -en og gå på en karrierevei samtidig? Det er kule skrivebord som gjør det mulig for deg.

Hold deg i form på jobben

kule ideer kule skrivebord DIY skrivebord

En rekke moderne skrivebord vil gjøre arbeidet ditt spesielt. Deres uvanlige utseende sikrer godt humør og variasjon. Samtidig er det attraktive utseendet ikke et mål i seg selv, men oppfyller de praktiske funksjonene som et drømmebord skal ha på en veldig original måte.

Kule skrivebord til ungdomsrommet 

kontormøbler ideer kule skrivebord hjemmekontor

Dette sparer deg for mye plass

kontormøbler skrivebord topp kule skrivebord

Mobilt pappbord – hvor kult er det?!

kule skrivebord designer skrivebord kontormøbler

Du kan også like å jobbe stående

kule skrivebord designer skrivebord kontorbord

Skrivebord i industriell stil 

kule skrivebord designer skrivebord møbler ideer

Skrivebord laget helt av tre 

kule skrivebord sammenleggbare skrivebord

Plassbesparende kontormøbler – skrivebord

designer skrivebord kontormøbler kule skrivebord designer skrivebord kontormøbler kule skrivebord møbler ideer designer skrivebord kontormøbler bordplaterdesigner skrivebord møbler ideer bordplate DIY skrivebord kule skrivebord skrivebord glass skrivebord kule skrivebord designer skrivebord Hjemmekontor satt opp skrivebord kontormøbler stoler Hjemmekontor satt opp skrivebord design praktiske trapper Hjemmekontor satt opp skrivebord fitness Hjemmekontor satt opp skrivebord ideer designermøbler Sett opp ideene til hjemmekontoret. Slapp av Sett opp hjemmekontoret Lag et ryddig skrivebord sammenleggbare skrivebord kule skrivebord barnas skrivebord Sett opp et lite hjemmekontor skrivebord veggbord for å spare plass praktiske skrivebord kule skrivebord kontorbord skrivebordet kreative møbler kule skrivebord