Tips til ditt lille hjemmekontor tavle veggen svart skrive kontorstol

Hvordan organiserte du hjemmekontoret ditt? Kanskje du har installert dette i en egen struktur, i en kjeller eller til og med under trappen?

Men med ekstra hyller, skjulte arbeidsflater, plass på veggene og andre organisatoriske ideer, kan du skape et mer effektivt og bredere rom.

En utfellbar arbeidsflate – tips til ditt lille hjemmekontor

Tips til ditt lille hjemmekontor hjørne veggenheter vindusstol

Med dette kan du selvfølgelig kontrollere bredden på arbeidsbordet. Du kan bruke mer eller mindre lagringsplass eller annen plass etter behov. På bildet ser vi akkurat et slikt eksempel. Her har du nok plass til knærne, men du kan lagre mange ting på overflaten.

Hvis den er godt posisjonert, kan til og med to personer jobbe.

Plass i veggen

Tips til ditt lille hjemmekontor hjørne skinnehyller vegg metall gardin

Tøm ut potensialet til veggene dine. Rommene dine vil se ryddige ut, og du vil fortsatt ha nok arbeidsplass. Lampen var også montert på veggen. Huseierne har også installert mange hengende hyller og kan lagre mange småting der som trengs for arbeid. Den fleksible mekanismen lar deg endre posisjonen til lampen og flytte den utenfor nisjen.

Lave hyller

Tips for ditt lille hjemmekontorhjørne i urbane skrivebordstil

Når du planlegger hyllene, bør du definitivt tenke på plassen under arbeidsbordet. Der kan du lagre dokumenter og papirer som du ikke trenger hver dag.

Benkeplate over varmeapparatet

Tips til dine små hjemmekontor hjørne kontorstol skrivebord skuffer

Ikke la radiatoren ødelegge det vakre rommet! Bygg noe over dette. På hjemmekontoret vist her er det også satt opp et arbeidsbord rett over radiatoren. Snakk med en spesialist om nødvendig høyde på arbeidsflaten over varmeenheten.

Arbeid med skuffene

Tips for det lille hjemmekontoret ditt skrivebord

På det neste bildet kan du se en subtil arbeidskonstruksjon innebygd. Alle tilleggsflater kan skyves tilbake i veggen. Men hvis du må beregne de månedlige regningene på nytt, kan du ta tabellen ut av den og beregne dem i fred.

Kreative hyller

Tips til dine små hjemmekontor bokhyller vegg hvit grå innredning

Det neste hjemmekontoret på bildet har for lite plass til hyllene. Disse ble installert som en forlengelse i den øvre delen av veggen. En metallstang som kommer ned fra taket gir ekstra stabilitet.

Svart funksjonell tavle

Tips til ditt lille hjemmekontor tavle veggen svart skrive kontorstol

Design veggen som en tavle på skolen, og sett inn hurtige meldinger der. I tillegg sørger den mørke fargen for et elegant og elegant utseende av hele rommet. Ideen fungerer like godt i super moderne og tradisjonelt utstyr.

En skjerm med dobbel funksjon

Tips til din lille hjemmekontor bordlampe svart veggkunststol

Du kan ha en skjerm på veggen som fungerer som en skjerm for TV -en og en PC. Slik multifunksjonalitet kan bidra til å doble effektiviteten til mange mennesker.