Stort glass trenger matchende persienner  

Har du noen gang lurt på hvor store vinduer som er skyggelagte? Det er flere måter å mørkne et overdimensjonert vindu på, men vi ønsker bare å få de beste ideene og løsningene for vår sak. Av denne grunn leter vi i dag etter akseptable svar på spørsmålet ovenfor og gjør resultatene til tema for vår artikkel i dag.

Moderne teknologi og innovativ ingeniørkunnskap gjør mye mulig når det gjelder persienner. Tendensene i de nye bygningene indikerer storstilt glass og dermed vokser behovet for XXL persienner. Og slik at hele fasadens estetikk bevares, jobbes det med originale og funksjonelle løsninger.

persienner 2

I vår forskning har vi den tyske produsenten Multifilm.de oppdaget hvem som ser ut til å være en lysende innen sol og blending beskyttelse. Rullegardinene fra Multifilm finner internasjonal anerkjennelse, noe som fremgår av de mange positive anmeldelsene fra fornøyde kunder.

Det er ganske tenkelig å mørke hele vindusfronten med et rullegardin, og dette oppnås ved å bruke en spesiell vindusfilm som er sveiset sammen og i tillegg plissert.

Teknologien som er nevnt muliggjør mørklegging av områder med dimensjoner opp til 8m høye og 3m lange i ett stykke. Så enkelt som det høres ut, krever den ovennevnte metoden materialer av god kvalitet og stor presisjon ved installasjon. Dette er den eneste måten å oppnå en harmonisk utsikt både innendørs og utendørs.

persienner 3

Hos Multifilm GmbH vil du motta detaljerte råd om alle temaer for vindusskjerming, og du vil få ditt eget individuelle produkt laget etter mål. Alle profildelene i XXL rullegardiner f.eks. B sidestyreskinner eller paneler er laget av aluminium av høy kvalitet. Slik at interiørens estetikk ikke blir avbrutt, ville integrering av profildeler i undertaket være mulig.

persienner 5

Kjededriftene til XXL rullegardiner er designet for høy mekanisk belastning, og det er også mulighet for å betjene store rullegardiner elektrisk. Med en forventet bygning og romplanlegging kan store persienner enkelt fjernstyres i et bygningsautomatiseringssystem.

Vi kan fortsette å rose uendelig, men det ville være bedre hvis du tar kontakt med din personlige rådgiver i dag og finner ut alt om din spesifikke sak. Vi ønsker deg lykke til med fornyelsen av vindusfronten!

persienner 7

persienner 3

persienner 1

persienner 6