lite hjemmekontor nisje skrivebord garderobe

Sett opp et lite hjemmekontor – velkommen til arbeidsområdet!

Da jeg vokste opp, hadde foreldrene mine et eget arbeidsrom. Jeg mener ikke en kombinasjon med arbeidsplass, men et ekte hjemmekontor med et stort arbeidsbord og / eller rullestol.

I dag blir den brukbare arbeidsflaten mindre og mindre.

På grunn av dette og den stadig lettere tilgangen til bærbare elektriske apparater, ser det ut til at hjemmekontoret har mindre og mindre praktisk bruk for den vanlige forbrukeren.

Lag et lite arbeidshjørne i stua

Liten hjemmekontor satt opp nisje skrivebord

Nå blir kontorhjørner og de små arbeidsbordene mer og mer populære. Disse kan festes praktisk talt hvor som helst. Tradisjonelle benkeplater virker mer som en vane enn et reelt behov, sier Mark Williams, direktør for Mark Williams Design Associates.

Stort sett trenger folk fellesrom. Så du kan betale regningene, surfe på Internett og til og med jobbe hjemmefra. Det er også veldig enkelt å holde seg i nærheten av fellesarealene.

Praktisk er avgjørende når det gjelder minibord, men for mange familier vil det være internettsikkerhet. Mange foreldre vil at barnas PC skal være i et fellesrom, slik at du kan kontrollere de minste som surfer på nettet. Dette er hva New Jersey -designeren Cory Connor hevder.

Disse ideene er absolutt gode for familien, og de skaper praktiske utgangspunkt. Vil minibord noen gang erstatte tradisjonelle og større møbler av denne typen? Ifølge designer Sarah Barnard vil dette absolutt ikke være tilfellet med folk som jobber hjemmefra. Den mindre versjonen er fantastisk for sporadiske oppgaver, men de er absolutt ikke riktige for bruk med 8 til 10 åringer.

Kontorhjørnene og de små arbeidsbordene blir mer og mer populære

sette opp et lite hjemmekontor nisje benkekjøkken

For de som ønsker et mindre bord, er det noen ideer i denne artikkelen. Denne arbeidsalken i hjørnet ser flott ut for å lese oppskrifter og svare på e -post mens du tilbereder mat.

En mini arbeidsflate mellom skap og arbeidsflater 

sette opp et lite hjemmekontor nisje skrivebord gangen kommode

Plassbesparende uttrekkbart bord

Sett opp et lite hjemmekontor og tegne et nisjebord

Steder hvor det er høyest med trafikk og steder, er populære kroker for småarbeidsøyer. Det er montert en mini arbeidsflate mellom skapene og arbeidsflatene. Det er en fantastisk mulighet til å slappe av på slutten av dagen.

Underholdningssenteret er fullt av hemmeligheter. Et uttrekkbart bord sparer plass og er sømløst integrert i miljøet. Skapene i full størrelse er under TV-en.

Lite arbeidsområde i stua

lite hjemmekontor satt opp nisje skrivebord stue nisje

Jeg vil nå beskrive en spesifikk sak for deg. En kunde trenger et kommandosenter for ham og hans tre barn. Men han trengte ikke så mye plass, for så mange ting trenger ikke være på papir i disse dager, sa Connor.

Kompakt arbeidsnisje mellom kjøkken og spisestue

Sett opp en liten hjemmekontor nisje skrivebord nisje bokhylle

Under renoveringen av bungalowen i 1920 flyttet Williams trappene og satte denne lille arbeidsnisjen på plass. Det tjener våre formål ideelt mellom kjøkkenet og spisestuen. Dette er et flott sted å pakke ut og lage en huskeliste når du fortsatt er på farten.

Gjør det koselig selv om du ikke har mye plass

lite hjemmekontor satt opp nisje skrivebord skuff stol

Den bærbare datamaskinen ser fantastisk ut her, men den tjener stort sett et annet formål. Barnard har brukt stedet som arbeidsstasjon, slik at mor kan holde øye med den lille jenta hvis hun vil. Barnebøker og tilbehør er plassert i et nærliggende pantry.

Hvis plass er et problem, kan uttrekksstrimler som denne gi mye arbeidsplass uten å bruke mye av den brukbare kvadraturen. Her ser vi et hendig, innebygd stykke. Hyllene glir veldig lett tilbake når det er på tide å spille.

Praktisk arbeidsområde – satt opp i garderoben

lite hjemmekontor nisje skrivebord garderobe

I dette lille familierommet har garderoben plass til arbeidsplass, kontorutstyr og fargede dekorasjoner. Du kan skjule alt der!

Det feilplasserte stedet er fantastisk for de små arbeidsområdene. Den flytende overflaten ser fantastisk ut og kan fungere som et fantastisk kontor hvis du designer den hensiktsmessig med gode ideer og intelligens. Flott idé, ikke sant?

 Kanskje du har en liten alkove på soverommet?

lite hjemmekontor satt opp nisje skrivebord tremøbler nisje