deco items ideer tilbehør kule dekorasjonsideer og hjemmetilbehør

Vil du ha mer luft å puste i hjemmet ditt??

Du kan gjøre dette gjennom kule dekorasjonsideer og hjemmetilbehør skape som er enkelt, fylt med naturlige materialer og full av naturens farger. Fra de kreative ideene for sjøglass til de tørkede blomstene som dukker opp, har du mange gode alternativer.

Den naturinspirerte dekorasjonen er en fin måte å “vekke” slitne rom på. Du trenger ikke å bruke mye penger her. Ressursene for dette er sannsynligvis allerede i nærheten av hjemmet ditt.

Mal gjenstander fra bruktbutikken i vårgrønn

kule dekorasjonsideer og hjemmetilbehør

kule dekorasjonsideer og boligtilbehør gulvvasepolstring blomstermønster

Kule dekorasjonsideer og hjemmetilbehør – Vintage, antikke, billige butikker og loppemarkeder er vanligvis fylt med små, flotte biter. Et eksempel på dette er den lille benken du kan se her. De små feilene vil ikke lenger plage deg etter at du har malt dem en frisk grønn farge. Hvis møblene er for skadet til å sitte på, kan det fortsatt plasseres blomster på den.

Stoff med botaniske mønstre

Tenk på tekstiler som inkluderer fugler, kvister, blomster eller blader som mønstre. Så rommet ditt kan også våkne til våren. Hvis du er veldig dyktig til disse tingene, kan du forvandle beskyttelsesdekselet på egen hånd som et flott trekk til stolen din. Hvis du er nybegynner, dekk til seteputene. Du kan også bruke en vaskeklut dekket med botaniske mønstre eller klippe duken med sikk -saks.

Lag luksuriøse portretter av tørkede blomster med lin på baksiden

kule deco ideer og hjemmetilbehør tradisjonell spisestue

En morgentur i naturen eller i bakgården gir deg muligheten til å finne nok botaniske arter og lage din egen særegne originale kunst. Først må du la blomstene du har valgt tørke ut. For å gjøre dette må du nøye legge dem inn i en tung bok. Ikke legg mer enn en på hver side og la dem tørke helt.

Når du er klar til å ramme disse inn, vil du kutte et stykke sengetøy som passer perfekt på baksiden av verket. Deretter kan du lime det hele sammen. Du kan enten feste blomsten med litt mer lim eller bare feste blomsten mellom glasset og stoffet slik at den kan stå der godt.

Dekk et vindu med sjøglass

landhusvindu glassmaleri kule dekorasjonsideer og hjemmetilbehør

Har du en fin samling av sjøglass? Ta eksemplet på den kreative huseieren her og bruk spesiallim for å feste dem til vinduet. Dette ville blokkert utsikten, men nok naturlig lys vil fremdeles komme gjennom. Hvor kan et slikt design være gunstig? Hva med badet?

Bland hjemmevarer med funn fra naturen for å lage et fantastisk verk

rustikk stue kule dekorasjonsideer og boligtilbehør puter sofaer

Et kastet fuglerede eller en liten beholderplante kan omdannes til et fantastisk opplegg for salongbordet. Se etter mange matchende elementer på kjøkkenet ditt for å vise. Dette kan være kjøkkenstativer, desserttallerkener, krukker til syltetøy eller serveringsfat. Spill med det til du er helt fornøyd.

Mal bordbena i himmelblåeklektisk levende stil stue glass dekorative elementer puter

Lys opp rommet ditt på ettermiddagen med et lite DIY -prosjekt. Har du noen restmaling i en morsom vårfarge? Bordbena kan være det ideelle stedet å bruke disse. Mal kantene på bordet eller puffputene. Før du begynner å gjøre dette, må du pusse, rengjøre og prime bena. Dekk dem deretter med to strøk maling.

Pakk grenene i nyanser av regnbue

kule dekorasjonsideer og boligtilbehør puter sengetøy soverom

Dette er en av de aktivitetene du faktisk kan gjøre mens du ser på TV. Finn et levende farget stoff og begynn å pakke det rundt grenene. Bruk en liten limpinne. Dette bør festes til enden av hvert stoffstykke. Man bør la utsatt trebark ligge mellom disse for å sikre et kontrasterende utseende. Hvis du har en gren med splittelser, kan du beholde juveler og andre gjenstander på det ferdige prosjektet.

Samle fjær i en bolle

rustikke hyller leirkar servise pynteartikler deco ideer

Noen ganger kan de enkleste tingene være super vakre. Samle fjær som er funnet et sted og vis dem på hyllene ved siden av kjøkkenutstyret for et snev av villmark.

Lag din egen saftige plantebeholder

saftige krans gren dekorasjon ideer dekorasjon elementer

Hvis du har et gammelt treverk og er klar til å bruke det til å dekorere hjemmet ditt, kan du designe ditt eget inntrykk av den gjenbrukte saftige plantemaskinen som denne. Kan du tenke deg et hyggeligere midtpunkt enn dette? Det er så attraktivt at det er sikkert å fange oppmerksomhet umiddelbart.

Fyll glass og flasker med funn som dette

tradisjonelle glassstein lanterner hagelys

Et fantastisk aksentstykke er flasken her, som er fylt med sjøglass. Det ser ikke bare flott ut ved siden av vinduet, det tiltrekker seg også lyset. Fantastisk, ikke sant?

 Design et kabinett med kuriositeter      rustikke hyller skap sjø frukt dekorative elementer

   Bruk taklist for å vise frem den dekorative samlingen

kyststil bad ideer møbler dekorative elementer

Lys, tradisjonell stue

deco items ideer tilbehør kule dekorasjonsideer og hjemmetilbehør

Dekorasjon om høsten

deco varer ideer tilbehør billig kule deco ideer og hjemmetilbehør

Niedlichagerosene forskjønner atmosfæren hjemme

deco varer ideer tilbehør billig kule deco ideer og hjemmetilbehør

Slående dekorative elementer på kommoden

pyntegjenstander ideer tilbehør billig kommode

Chavron -mønster – blå og grønne toner

deco items ideer tilbehør kule dekorasjonsideer og hjemmetilbehør