bmw elbil i8 hybrid sportsbil hvit

BMW i8 elbil – fremtidens bil

Vi har nå å gjøre med en helt ny modell av sportsbil på markedet. At Modell i8 kombinerer den super lette konstruksjonen som racerne bruker med en imponerende drivstoffeffektivitet. Ifølge BMW -designeren har denne modellen ingen forfedre.

En mulighet eller en luksus kan kalles muligheten til å bygge en slik bil. De siste materialene brukes. Du utvikler friske proporsjoner. Sluttresultatet er en ubeskrivelig attraktiv aerodynamisk silhuett. Den er preget av de særegne saksedørene og karakterlinjene.

Den nye hybrid sportsbilen fra BMW og dens innflytelse på design

bmw elbil i8 design hybrid sportsbil

Bilviftene blant dere kan sikkert fortsette å skrive og lese om dette emnet. Men la oss komme tilbake til design av klær og interiør. Fordi verk som dette inspirerer nyheter også på andre sfærer. Dette er bevist.

Inspirasjon fra bilverdenen

bmw fremtidens sportsbil i8 design

Luksus og komfort

bmw elbil i8 design sportsbil skinninteriør

Dekorasjon med biler hjemme

Bilmodeller er et flott tema for mannlige rom. Dette gjelder både utformingen av barnerommet og enkeltleiligheter for eldre gutter. La oss starte med den fargede versjonen! Hvem ville ikke elske å bo i en leilighet som denne, dominert av aerodynamiske former og metalliske farger?

Tenk deg for eksempel slike møbler mot en nøytral pastellfarget bakgrunn?

Elektrisk sportsbil

bmw elbil i8 hybrid sportsbil svart

Bilder av biler kan også brukes fantastisk i interiørdesign. Spesielt i stua kan du henge et så stort bilde på en vegg. Tilbehør som poser, men også kaffekopper og klokker kan bidra til å overføre bildet av denne bilen til interiøret gjennom sin form og karakter.

Designer vesker fra Louis Vuitton

bmw elbil i8 design designer mote louis vuitton vesker

På bildet over kan du se modellen av bagasjeposer fra Louis Vuitton. Han ble inspirert av denne modellen av bilen til å lage disse bagasjeposene. Helt maskulin og supermoderne, de passer perfekt til baksetet på denne bilen.

Mote og teknologi går hånd i hånd

bmw elbil i8 designer mote louis vuitton vesker

 Passer perfekt i baksetet

bmw elbil i8 designer mote louis vuitton poser baksetet

 Ut og rundt med stil

bmw elbil i8 sportsbil designer vesker

De kommer i en rekke former. De er super egnet for den vellykkede forretningsmannen som ikke har mistet sin forkjærlighet for typiske mannlige hobbyer.

BMW i8 elbil testet av AutoBild