Kjenner du til å male etter tall? Liker du å ta deg tid til å farge i de gitte feltene med de riktige fargetonene, en etter en, til du kan se det ferdige bildet ditt på slutten? Da vil du elske diamantmaleri! Den trendy hobbyen tilbyr noe for alle: Den trener romlig tenkning og finmotorikk, fremmer konsentrasjonsevnen og gir samtidig rom for kreativitet og avslapning. Og alt dette med en bivirkning som er like praktisk som estetisk verdifull: det glitrende maleriet øker din selvtillit, pryder hver romvegg og er ideell som gave!

Diamantmaleri - trenden som virker mot stresskunstblomster

Time out fra hektisk hverdag

Med all den lettelsen moderne teknologi bringer, befinner vi oss ofte i tidsbegrensninger på grunn av vår konstante tilgjengelighet. De ytre begrensningene i vårt prestasjonssamfunn gjør at vi puster dypere sjeldent enn kroppen vår faktisk krever av oss. Svekket immunforsvar, panikkanfall og til og med utbrenthet kan være resultatet.

Men det er opp til deg! Ta deg tid til å slappe av, regelmessig i noen timer for å slå av, helt for deg selv. Du vil se at denne tiden ikke er tapt – nystyrket og full av energi, du kan deretter gjøre jobben du må gjøre dobbelt så fort.

Følger hva som er opp til deg. Men vi har en absolutt anbefaling: Diamantmaleri! I motsetning til navnet på det populære tidsfordriv, trenger du ikke å være en perle eller kunstkjenner. Alt du trenger er en du kan forstå Diamantmaling instruksjoner samt litt plass på stua eller kjøkkenbordet. Og du er klar til å gå!

Diamantmaleri - trenden som virker mot stress vakre rosa roser

Det er bevist: kreative aktiviteter roer deg ned. Tankene fokuserer på å spille piano, hagearbeid – eller bare å fullføre ditt eget diamantmaleri. Bruk den gunstige effekten på psyken din og unn deg en annen slags pause med den populære trenden.

Du trenger ikke å gjøre mye for dette: I motsetning til en lang kjøretur til velværehotellet eller en kostbar massasjebehandling, er alt du trenger for diamantkunst et sett med glitrende rhinestones, akryl- eller krystallstein, en bildeputa også som applikator og litt voks. I et øyeblikk blir det hvite lerretet til et glitrende kunstverk – og spenningen din vil ha gitt plass til fredelig ro.

Diamantmaleri - trenden som virker mot stress elsa frossen

Diamanter er gutters og jenters beste venner

Målet med diamantmaling er lett å nå: du bruker en spesiell penn til å plassere falske edelstener i de minste størrelsene på merkede områder av en selvklebende pute til hvert område er dekket. Det er motiver for alle krav og enhver erfaring: unge og gamle kan velge det riktige bildet med en 3D -effekt fra det omfattende utvalget.

Det er alt der

Med diamantmaling er alt inkludert:

  • Utvalgt motivlerret med selvklebende beskyttelsesfilm
  • Diamanter i alle former og farger, alle med flat underside
  • Skål for oppbevaring, penn og voks for å holde og plassere edelstenene.

Diamantmaleri - trenden som virker mot stress wolf mond diy art

Hver begynnelse er lett

Forberedelsen koster deg knapt. Fest lerretet til en glatt overflate, fyll steinene med flat side ned i bollen som følger med og åpne glasset med voksen. Før du henter applikatoren, er det bare en ting å gjøre: slå av smarttelefonen og sett “ikke forstyrr” -skiltet på døren!

Her går vi!

Fjern en beskyttelsesfilm fra bildet – ikke alt på en gang, så limet ikke tørker ut. Dypp malingspennen i voksen. Litt etter litt, plukk opp diamantene og legg dem på mellomrommene. Bestillingen er helt opp til deg! Når det første stykket er ferdig, åpner du folien en bit til og starter på nytt. Løse steiner kan presses igjen på slutten med pinsett. Diamantkunstverket ditt er ferdig!

Carpe Diem

Så tidlig som 20 f.Kr. Den romerske poeten Horace anbefalte at vi nyter hvert øyeblikk i livet og ikke utsetter alt til neste dag. Med diamantmaleri kan du gjøre nettopp det: fordyp deg i øyeblikket, nyt her og nå. Vi ønsker deg mye moro med din nye hobby!

Diamantmaleri - trenden som virker mot stressende fargerik kattunge