gatekunstdekorasjoner laget av metallbokser

Dekorasjonsideer i form av nyskapende gatekunst

Trenger du nye DIY -ideer? Hent inspirasjon fra bykunstprosjektet – Min hund sukker! En engelsk kunstner har beriket My Dogs -samlingen med nye stykker i ti år. Det kalles My Dog Suks. Et nytt stykke kommer ut hver fredag.

Metallboks med Lokk

metall kan i kunst forvandle ansikt

Denne krukken har spesielt uttrykksfulle ansiktstrekk

art deco metallboks ansikt tårer

Hver gang er det snakk om kunstverk laget av resirkulerte materialer. Sjekk disse bitene. Hvis du er maler og håndverker, kan du til og med finne inspirasjon til kunst i hagen din.

Som en nonne

inspirerende dekorasjonsideer for hjemm nonne

De var laget av metallbokser. Disse knuses av kunstneren med foten til de blir helt flate. Deretter fjernes en del av papiret fra forsiden.

Denne delen blir da “The Face”. Resten er pakket inn med hvit tape

hjemme dekorasjon metall bokser

Deretter sprayes det hele. På dette grunnlaget er øyne og resten av ansiktstrekkene malt. Først gjøres dette gjennom en blyant. Da får også ansiktet sine farger.

Det ser ut til at det er kuttet ut av et blad med animerte figurer

dekorasjoner laget av bokser av knust metall

Kunstverket blir deretter igjen et sted på gaten. Det er overlatt til personen som går forbi.

Du kan enten ignorere det eller til og med ta det med deg hjem …

knust metall kan bart øyne

Det handler om en form for gatekunst, om enn en enkel. Det har blitt gjort i en form som kan føre til mange DIY -ideer for hjemmet. Fordi du sikkert kan utstyre en del av gårdsplassen eller hagen med den. Så hvis du er ute etter originalen Dekorasjonsideer for ditt hjem så er du på rett spor! Dette gir dem en mer kunstnerisk, fargerik og mystisk karakter.

mor med barn

deco ideer metallbokser attraktive inspirerende

Oransje kan

original deco ideer oransje metallboks

Karakterene den uttrykker er veldig forskjellige. Kanskje kan man til og med bruke bilder av beboerne i huset og representere dem på kunstverkene. Det er interessant å vite at et helt nytt prosjekt ble startet med arbeidet til denne artisten. Mer spesifikt er det snakk om Free Art Friday. Dette har fått kunstnere fra hele verden til å la kunstverkene stå på gaten. De blir deretter en kunstinstallasjon, inspirasjon til DIY dekorasjonsideer og symboliserer vårt ønske om å beskytte og forskjønne miljøet.

Mystiske øyne

hjemmeinnredning metall tinn øyne

Morsomt og interessant

dekorere metallboks med ansiktstrekk