Land Rover fra Studio Job kunstwerk fargerik

Kjøretøy laget med stil

Til 65 -årsjubileet for Land Rover Defender designet Studio Job en unik modell av det klassiske 4 × 4 -kjøretøyet. Sluttresultatet er et mesterverk, en samling av oeuvre i alle sine lagdelte fasetter.

En flott bil krever et flott utseende, som i dette tilfellet medfører en risiko – fremfor alt vet du alltid hva du kan forvente av Studio Job.

På sin egen måte har de skapt en ode til kjøretøyet som faktisk får oss til å drømme om eventyr i Afrika. Det er mye mer enn et enkelt, redesignet eller koblet kjøretøy. Resultatet er en skulptur som stiller spørsmål om eskapisme, relasjoner og spesielt om arbeidet til Studio Job.

Land Rover fra Studio JobLand Rover fra Studio Jobs bil

“Å designe en bil er som å redesigne et hotell – det er definitivt et høyere mål. Du håndterer ikke slike oppgaver hver dag ”- sier Job Smeets, som danner Job sammen med Nynke Tynagel Studio.

Land Rover ble brutt opp og utnyttet akkurat som et prosjekt som var resultatet av hånd har glidd – hånet og feiret, lastet med historier og pyntet med en rekke materialer. Motoren har holdt seg på plass, men å kjøre bilen er alt annet enn en behagelig opplevelse. Ett av de fire hjulene er erstattet av et vognhjul. Et annet hjul er en miniatyrversjon av Capitol.

Et gigantisk neshorn ser ut som en gyllen fallus på hetten, og en frontlys er byttet ut med et lys som lyser i mørket. Glassmaleriene viser igjen magiske masker …

Originale detaljer og aksenter

Land Rover fra Studio Job kunstverk kjøretøy gyllen

Skinnende, bemerkelsesverdige elementer

Land Rover fra Studio Job kunstverk skinnende sølvkule

Slående komponenter

Land Rover fra Studio Job kunsthjul gyllen design

Meningsfull formkilde

Land Rover fra Studio Job kunstskrue original