street art artist 3d kritt street art sand castle

Oppdag nye verdener som gatekunstner

Å tjene gode penger og ha mye moro på samme tid er en skikkelig velsignelse. Alle leter etter selvrealisering i livet sitt og håper å kunne finne sitt kall. Den amerikanske artisten Jennifer Chaparro klarte det absolutt. I mange år hadde hun en ganske vanskelig tid med å selge kunstverket sitt og led mye i prosessen.

Så kom den økonomiske krisen i 2009 og situasjonen ble enda mer usikker. Så var det også hennes skilsmisse. Jennifer begynte å lure på hvilken retning hun kunne gå nå. Takket være en tilfeldighet, eller rettere sagt takket være skjebnen, viste det seg at hun ble gatekunstner. Det hele startet som morsomt. Den gang tegnet hun med farget kritt med døtrene sine i Lake Worth, Florida. Ganske uventet mottok hun tilbud om å gjennomføre betalte prosjekter.

Holder verden i hånden

street art artist 3d graffiti street art

Siden den gang har hun malt unike 3D -kritttegninger på gatene i mange land rundt om i verden. Fascinerende figurer og perspektiver dukker opp under fingrene hennes. Du kan se henne sitte på et sandslott. En annen gang går hun på den røde løperen med Oscar -prisen i hånden. Tegningen hennes med bilen på kanten av en gigantisk foss ser storslått og spennende ut. Andre steder hopper barn i bassenget, en stor fisk svever opp i luften som om de var fra bakken, en due med fred fortryller med sine fargerike fjær og en rasende flokk med hester forårsaker spenning.

Ha det gøy med gode venner

gatekunstner 3d graffitikunst

 Så snart Jennifer følte den første impulsen til å bli gatekunstner, kom alt naturlig etter hverandre. Hun laget sin forretningsplan, engasjerte seg i sosiale medier og opprettet sitt eget nettsted. Og suksessen lot ikke vente på seg. Hun har allerede vunnet mange gatekunstpriser, mottatt sin Madonnari -betegnelse og fremfor alt hatt mye moro. Som gatekunstner er du virkelig velsignet over å møte nye interessante mennesker og bli bedre kjent med kulturen deres. Hvis det ikke er en perfekt balanse mellom liv og jobb …

 Utrolig realistisk og fantasifullt

street art artist 3d graffiti kritt street art

Spred godt humør på gaten

gatekunstner 3d graffiti kritttegninger

Tidløse historier og ubegrenset fantasi

gatekunstner 3d kritttegninger

Hvert sportsfiskers hjerte vil ganske enkelt slå raskere

street art artist 3d art kritt tegninger

Det er ingen grenser for kreativitet

streetart artist 3d tegninger krittkunst

Ford inspirasjon 2014

gatekunstner 3d tegning krittvann

Fred og håp for alle mennesker i verden

gatekunstkunstner tredimensjonale kunsttegninger kritt

Nydelig prestasjon å bli beundret

gatekunstner tredimensjonale tegninger graffiti

Kunstig selvrefleksjon

gatekunstner krittgraffiti

Hva med å være en stjerne

gatekunstner krittkunst 3d graffiti

Eller bare ri vilt gjennom savannen

street art artist street art 3d kritt