treskjæringsgarderobe massivtre kunstverk

Tre skjæring

Har du en feil på soverommet? Jeg er sikker på at mange av dere vil synes ideen er ekkel, ikke sant? Men ikke når det gjelder en ukonvensjonell bill som denne. Denne overdimensjonerte billen er laget av massivt or, og er faktisk en vakker, mesterlig treskjæring på en garderobe.

Det nydelige møbelet er en av de beste kreasjonene av den latviske designeren Janis Straupe, som er en av de mest anerkjente spesialistene på dette feltet. Straupe har vært møbeldesigner i mer enn 30 år og slutter fortsatt å overraske kundene sine med nye, unike verk.

En slik garderobe vil alltid være det ubestridte blikkfanget i alle rom

treskjæring garderobe kunstverk garderobe

Hans arbeid er kjent for den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og dekorasjon. Designeren har et ukonvensjonelt perspektiv som han hele tiden understreker multilateralismen av tre som materiale. Hans kreasjoner er praktiske, teknisk veldig komplekse, med klare linjer, skarpe og geometrisk presise, uten uro eller poetikk.

Hvert håndverk har et spesielt element i det som skiller det fra andre konvensjonelle møbler. Du kan bokstavelig talt føle den makeløse følsomheten i hver millimeter. Det er også foreningen av gamle håndverkskunnskaper og moderne teknologi.

De mange lommene og skuffene sørger for perfekt orden

treskjæring garderobe kunstner kunstverk

Janis Straupe slutter aldri å strebe etter nye utviklinger og se etter ulike faglige utfordringer. Hittil har han organisert en rekke utstillinger i Latvia og i utlandet og har mottatt mange priser for sitt arbeid. Svært ofte lager han bare ett eller høyst noen få møbler fra en serie og sørger for at hans kresne kunder kan nyte et utmerket og eksklusivt design.

Tydelige linjer og mesterlig utformede elementer

detaljer i treskjæring

Denne boutiquegarderoben med den mesterlige treskjæringen i form av en bille tok mye tid. 3 spesialister var ansatt i omtrent elleve måneder. Resultatet – et magisk møbel med to spesielle, skjulte rom, elleve skuffer og til og med et vinstativ.

Se nærmere på den utmerkede treskjæringen og beundre det vellykkede håndverket. Ha det veldig gøy med det!

Overhåndskunst

treskjæring garderobe treverk kunstverk

Robuste hengsler for mer stabilitet

hengsler i garderobeskap i massivt tre

En overdimensjonert skarabé på soverommet

treskjæring garderobe billefigur solid

Stødig og majestetisk laget av massivt altre

treskjæring garderobebille av massivt tre

Fin kombinasjon av fortid og moderne

treskjæring massiv solid billefigur