kule møbler i aluminiumstoler

Kule møbler fremstår som praktfull kunst

Flere ganger har vi fanget oppmerksomheten din på friske ideer av kule møbler og tilbehør fra verdensberømte designere. Designermøbler er unike ikke bare på grunn av sin individualitet, men også på grunn av effektiviteten. Designer møbler har en unik karakter og legemliggjør kreativiteten og fantasien til produsenten.

Derfor kan vi betegne dem som unike. Det er mennesker som gjennom sitt kunstneriske arbeid og talent setter et uforglemmelig preg i designverdenen. Hennes kunst forblir og fascinerer med hennes oppfinnsomhet og skjønnhet.

De attraktive designermøblene fra Hilla Shamia

kule møbler aluminium rustikt bord

Rustikk stol med flott design

kul møbeldesign aluminium tre stol

Aluminium og tre møtes

kult møbler design aluminium trebord

Unikt design

kult møbler design aluminium trebord rustikk

I dag ønsker vi å introdusere deg for arbeidet til en talentfull designer ved navn Hilla Shamia. Shamia, en strålende israelsk kunstner, lager originale, ekstraordinære bord og stoler av tre og aluminium. Deres unike produksjonsmetode bringer det kalde aluminiumet sammen med det vakre, varme treverket. Sypres og eukalyptus brukes, som er kuttet på langs. Brenningen av det smeltede aluminiumet skaper et svart karbonlag på treoverflaten, noe som skaper en fin visuell grense mellom metallets kalde sølvfarge og den varme, naturlige fargen på treverket. På grunn av sin smeltede tilstand, fyller aluminiumet hver sprekk i treet og skaper dermed et solid forhold mellom de to materialene. Sluttresultatet er fantastisk! Møbler får du oppmerksomhet på, som fortryller med sitt unike design og kan gi leiligheten din et unikt utseende!

Stoler og bord av Hilla Shamia

kult møbeldesign aluminium trebord og stoler

La oss nyte kunsten til denne designeren sammen … En ting er sikkert, den menneskelige fantasien kjenner ingen grenser!

Designermøbler kan totalt forandre interiøret ditt      kult møbler design aluminium trebord og stoler rustikke

Innovative metoder hos møbelprodusenter

kult møbler design aluminium trebord unikt

Operasjonelt

kule møbeldesigner av møbeldrift

Hell metallet

kule møbler som lager metallstøping

To vennlige materialer

kule møbler unikt design aluminium trebord