latino musikk rumba dansere

Latino -musikken – Sannhet og myter

For mange representerer latino -musikk og dansene som følger med en kombinasjon av fantastiske melodier, dynamiske rytmer og lidenskapelige bevegelser.

Men denne verden er så eksklusiv at du ofte føler deg litt dårlig. Du synes det er vanskelig å høre til.

Men som vi ofte har sagt, ikke vær redd for å bli kjent med det ukjente. I dag vil vi hjelpe deg med å bli bedre kjent med latino -musikk og danser ved å følge dette prinsippet.

I denne sammenhengen er det viktig for oss at du begynner å skille mellom sannhet og myte. Er du med??

Latino musikk og dans er uatskillelige

latino musikk latino amerikanske danser

Salsa er ikke alltid latino musikk

Stilen til latino musikk og dans som har blitt mest populær i Europa er salsa, men det er mye mer. Det er også bachata, merenge og mye mer. For ikke å snakke om brasiliansk samba, som spilles med helt annen latino -musikk.

Fargerik joie de vivre – samba

latino musikk samba karneval brasil

Salsa – en latino -musikk med mye dans

Latino -musikken som trengs for å danse salsa er bare en type, men mange forskjellige danser kan spilles sammen med den. De er faktisk utallige. Bare de veldig profesjonelle danserne vet alt dette. Selv det er ikke helt sikkert …

De vanligste og mest populære rundt om i verden er LA -stilen og New Yorker. Så ha disse spesielle funksjonene i tankene hvis du vil bli bedre kjent med latino -musikk og danse, kanskje på et kurs?

Det er også likheter, selvfølgelig. I alle salsadanser leder mannen. Tre trinn og deretter en kort pause brukes. Fra dette punktet begynner forskjellene. Kubansk salsa er lett. Det krever ingen spesielle tekniske ferdigheter. Men du trenger mye energi og fysisk utholdenhet. Du danser ofte i en sirkel og damene endres. Når dette skjer er også bestemt av en mann. Endringen av kvinner blir kalt ut.

Kubansk rueda

latino musikk rueda cubansk salsa

Kubansk salsa på gaten

latino musikk cubansk salsagate

Salsa er ikke i nærheten av den mest lidenskapelige stilen

Salsamusikk og dans bringer mye lidenskap med seg. Det er sikkert. Men dette er uten tvil den mest lidenskapelige dansen i verden. Mange tror feilaktig det. Egentlig viser salsa mer lidenskap for livet. Hvis kjærlighet er mer din ting, så er det uten tvil andre stiler der ute som passer bedre for tankegangen din. I dette tilfellet vil vi heller anbefale deg å lære bachata.

Lidenskapelig bachata

latino musikk bachata dans

Vanskeligheten med denne dansen ligger faktisk i kravet om å uttrykke denne følelsen. Ellers er trinnene ikke veldig kompliserte.

Hvordan gjenkjenne stilen din

Vil du ha flere tips om hvordan du best finner musikken din? Lag en periode hvor du går til så mange latino -fester som mulig. Nyt Latino -musikken, dans litt spontant, føl det du liker mer eller mindre. For i latino musikk og dans er det stort sett følelsene og følelsene som teller.

Tradisjonell kubansk musikk

latino musikk afrikansk innflytelse

Tidløs og legendarisk

latino musikk buenavista bar

Ganske mye i solen

latino danser bare par

Romantisk og grasiøs

latino musikk tradisjonell kubansk dans

Karneval i Havana

latino danser karneval havana cuba

Danser på scenen

latinamerikansk musikk rumba havana cuba

Nattdans

latino musikk par danser

Profesjonelle trinn

latino musikk dansesko kvinner menn

Kubansk rytme på stranden

latino musikk dans strand cuba

Tradisjonelle trommer

latino musikk tradisjonelle trommer