Naturen er det mest aktuelle temaet i verden som det er i det hele tatt. Vi trenger akutt frelse, og for det må vi verne om og til og med elske miljøet vårt. Turen til det bedre består i å endre våre egne holdninger. Det er kjent at dette er sterkt påvirket av kunst og talentfulle kunstnere. The Modern Art arbeider av Jeffro Uitto ser ut til å oppnå nettopp det. De inneholder naturlige temaer, eller de er avbildet midt i vakre naturlandskaper. De er laget av resirkulerte materialer og viser et enormt potensial. La oss se på hans fascinerende verk sammen og tenke litt mer om fremtiden til planeten vår.

Hestehoder er et populært Uitto -tema

illustrasjon av dragemiljøet

Estetikken til resirkulerte materialer

Estetikken til resirkulerte materialer er et vanlig tema på nettstedet vårt. Vi adresserer dette mest av alt når det gjelder forskjellige stiler innen interiørdesign. Vintage og rustikk er de vanligste designlinjene som omhandler gjenvinning.

Men ikke bare – i praktiske konstruksjoner som i hageterrasser og verandaer eller i hjemmelagde møbler, blir de også veldig ofte brukt. Selv om de ble ansett som en provisorisk løsning for noen tiår siden, kan de i dag sees på som en moderne og veldig trendy strategi for interiørdesign. Ved å kombinere den med forskjellige stoffer eller takket være moderne overflatebehandling, kan du oppnå en veldig tiltalende, til og med luksuriøs karakter. De er populære i eklektisk interiør på høyeste nivå.

 Hvaler er et symbol på det truede havet

representasjon av havmiljøet

Temaene og budskapet deres om objektene for moderne kunst fra Uitto

Designere og kunstnere som jobber med resirkulerte materialer og naturtemaer har forskjellige tilnærminger. Poenget er at de prøver å lære oss alt om at vi skal ta vare på vår egen natur. La oss analysere hvordan akkurat dette skjer med Jeffro Uitto og hvorfor hans verk spesielt liker så stor popularitet. Det er to hovedlinjer i naturinspirerte kunstverk. Den første er der for å spre tydelige sosiale meldinger i verden. Den andre typen miljøkunstverk handler om estetisk verdi. Dette vekker bare mer kjærlighet til naturen og motiverer observatøren til å beskytte miljøet.

Hjort på veggen – flott idé fra naturen for interiørdesign

et dyr på veggen - miljø

Artisten selv og prosjektet “Knock on Wood”

Jeffrey Uittos verk tilhører helt klart den andre gruppen. Kunstnerens prosjekt er kjent på sosiale medier som “Knock on Wood”. Under arbeidet bruker han materialer som han fant i nærheten av hjembyen. Så han bruker gjenvunnet tre som han fant på strendene i Washington State i USA. Kunstverkene skildrer forskjellige dyr i en naturalistisk form. Uitto viser også at kunst og natur hører sammen ved å vise forskjellige musikkinstrumenter midt i vakre naturlandskaper.

Kunstneren har vært involvert i skulpturer og moderne kunst laget av tre siden skoletiden. Dette er hans favorittmateriale, selv om han lager sammen med andre. Å vise den naturlige skjønnheten til kvister, grener og gammelt treverk – det er sannsynligvis hans vilje. I tillegg til moderne kunstskulpturer inspirert av levende natur, har han like mange som er ganske praktiske. Møbler og ornamenter for interiør kan også sees blant verkene hans. Men hans abstrakte meldinger om kjærlighet til naturen er fortsatt de viktigste.

Giraffe – en sjelden art som også er i fare for å forsvinne

en sjiraff - moderne miljø

Ser ut som en ekte ørn ikke gjør det? 

flygende fugl - flott miljø

Tre er kunstnerens favorittmateriale

interessant skjelettmiljø

Kunst og natur må være i harmoni, sier Uitto

mennesker med gitar - moderne kunst for miljøet

La oss oppdra store fugler i kult! 

realistisk fugl - miljø moderne kunstidé

Nok et flott hestehode laget av tre 

flott hestehode ide miljø

miljø - en kreft på nettet

miljø - en flott gitar

Noen av Uittos moderne kunstverk er museumsutstillinger 

miljø - stort hormon i museet

miljø - scener i den ville naturen

miljø - flott tips i vannet

En slik skulptur beriker det naturlige landskapet

Miljø - fugl i et treverk

Miljøidé på en moderne måte

miljø seng på stranden

Disse skulpturene kan også sees på som naturmonumenter

Miljøillustrasjon av løvehodet

miljøidé med horn - moderne kunst

miljø som rider på hesten

Leo – en konge av naturen og nå også av kunsten

miljø stor løve

miljø - flott hest

miljøfugl og kunstner

Skulptur som bølgene – en annen inspirasjon fra naturen 

Miljø vannplante illustrasjon

miljø to eksotiske fugler moderne kunst

fantastisk trone - flott miljø