ekstraordinære hoteller graffitikunst uvanlig

Bli med meg og besøk ekstraordinære hoteller!

Dette er et annet bidrag fra serien vår – Extraordinary Hotels. Vi skylder ideen om denne harmoniske kontrasten mellom fargerik graffitikunst og streng minimalisme til den ukrainske designeren Pavel Vetrov. Han innrømmer at han tok sin egen inspirasjon fra den franske artisten TILT og prosjektet hans – Panic Room.

Der skildret kunstneren grensen mellom gatekunst og renhet på en mesterlig måte.

Levende farger, dristig grafikk og hvit renhet

ekstraordinære hoteller uvanlig hotellrom

Den ukrainske designeren jobber for selskapet Archivizer, som arbeider med 3D -visualisering og design. I porteføljen hans er det allerede mange innovative prosjekter som fascinerer med kreativitet og beundringsverdig fantasi. Den unike kunstdualismen eksternaliserer det evige samspillet mellom kaos og orden, som alltid har funnet sted i universet.

Motsetninger tiltrekker hverandre

ekstraordinære hoteller graffiti minimalisme

Har du noen gang hatt gleden av å sove på et Art Hotel? Du føler deg veldig spesiell hele tiden. Alt er på en eller annen måte ekstraordinært og hverdagen er helt ute av syne. Det er en unik opplevelse som du definitivt bør gi deg selv noen ganger. Kunsthoteller er vanligvis veldig mangefasetterte, og hvert rom er unikt og har sin egen atmosfære.

Ta en titt på bildene og finn ut mer på: Behance (t / t: modernmet, melket)

  Oppskalering av gatekunst

ekstraordinære hoteller moderne interiør

Tillat deg selv denne spesielle luksusen!

ekstraordinære hoteller elegant interiør

Dobbel virkelighet på hotellrommet

ekstraordinære hoteller hvit murstein graffiti