resirkulering av tinkering av kreative flasker

Originale ideer for kreativt gjenvinning av håndverk

Du kjenner sikkert allerede noen av artiklene våre om bærekraftig forbruk og upcycling, ikke sant? I disse gir vi deg praktiske og smarte ideer om hvordan du kan bringe brukte gjenstander til nytt liv. I dag handler det om kreativ resirkulering av tinker med ubrukelige nøkler og mynter.

Michael eller Moerkey fra Australia som vi er i Etsy er en bærekraftig tenkende kunstner som lager kule skulpturer og hjemmeartikler, hovedsakelig av mynter og nøkler. Noen av de vakreste verkene hans er vinglasset, flasken, lykten og kroppsskulpturen.

Denne smarte ideen falt på ham ved en tilfeldighet mens han ryddet opp i kjelleren. Han fant mange gamle nøkler, kobbertråd og mynter. De første kreasjonene var kuler laget av kobber. Men etter at han ble mer trygg på teknikken, begynte han med de andre mer kompliserte jobbene. Han har for tiden en mangfoldig samling av skulpturer og hjemmeartikler som han selger på Etsy. Bare ta en titt og velg favorittstykkene dine.

Et unikt, bærekraftig vinglass

resirkulering, tinkering, gammel, bolle, metallglass

Vinglasset var laget av 20 gamle boller og kobbertråd. Et ekte vinglass ble brukt som modell – 19 cm høyt, 9 cm i diameter og en vekt på 280g. Stammen er laget av vridd kobbertråd. Det hele er malt med klar lakk og har en raffinert glans. Du kan også gjøre glasset om til en lykt ved å sette et telys i det. Dette skaper også veldig romantiske skygger.

Vinflasken passer perfekt til glasset

resirkulere tinker hjem artikler gamle mynter nøkkel

Kroppsskulptur i metall

resirkulering tinker gamle nøkkel skulptur kroppen

Dette er et ekte kunstverk som du stolt kan henge på veggen din. Artisten brukte over 400 gamle nøkler til produksjonen og loddet dem med sølv. Skulpturen er finpusset. Totalvekten er ca 3 kg, er 75 cm høy, 38 cm bred på skuldrene og 12 cm dyp på brystet. Den er egnet både inne og ute fordi den er behandlet med en spesiell UV -polering.

Original fruktskål laget av nøkler

resirkulering tinker gammel bolle fruktskål

Hengende lampe med telys

gjenvinning tinker hengende lampe gammel bolle

De gamle myntene får en ny verdi

resirkulere tinkerball gamle mynter

Fotballskulptur

resirkulering av tinker kunst gamle nøkler fotball

Upcycling gamle flaskehett

resirkulering tinker art ball gammel flaskehett

Raffinert design laget av mynter

resirkulering av tinkerskål gamle mynter

Magisk sfære laget av nøkler

resirkulering av tinkerkule gamle nøkler

Romantisk lykt

resirkulering tinker lanterne ball gammel nøkkel