tilbaketrukkethet hjemme koselig atmosfære lys

Tilbaketrukkethet hjemme

Har du følelsen i det siste at du har gjort mye for interiøret ditt, men på en eller annen måte egentlig ikke kommer lenger? Noen ganger i slike situasjoner må du bare stoppe opp og ikke jobbe så hardt. Ved å redusere innsatsen kan du ofte frigjøre mental og fysisk plass og gjøre dagene dine mer produktive og stressfrie.

Når livet ditt flommer over av ting, og det er for mange hendelser og oppgaver å gjøre, kommer du på et tidspunkt til det punktet hvor du blir overveldet kreativitet, Ro og refleksjon “spiser opp”.

La oss se på 10 måter å komme deg ut av denne lille krisen sammen?

Fremme kreativiteten din ved å tenke

oppmuntre til kreativitet uten å tenke for mye bok

  1. Tenk mindre

Når du har en million ting på hjertet, er det praktisk talt umulig å fokusere på bare én. Øv deg på å ta et minutt til å tenke og fokusere på nytt på bestemte tider av dagen. Du bør bruke rutinen du allerede har (for eksempel å lage te) for å minne deg selv på denne typen refleksjon. Den gode nyheten er at du ikke trenger spesialutstyr eller ferdigheter for å praktisere mindfulness.

Bare fokuser på pusten din og se på dine egne tanker uten å bli fanget av noen spesiell.

Fokus

radio-for-kreativitet-bøker-dekorasjon-bilde

  1. Ta færre bilder

Når du tar altfor mange bilder med digitalkameraet ditt, er det vanskelig å unngå tilstedeværelsen av mange verre. Hvorfor ikke prøve å fokusere på hva du vil ta opp før du gjør det. Hvorfor ikke begrense deg til ett bestemt bilde? Begrensningen vil “skjerpe” øyet ditt, og du vil lage flere gode bilder på sikt.

Jobb mindre

oppmuntre til kreativitet mindre arbeidsbord

  1. Tilbring mindre tid ved skrivebordet

Bruker du altfor mye tid på skrivebordet og dagdrømmer, handler på nettet og leser blogger? Ikke klandre deg selv fordi vi alle gjør det! Men dette endrer ikke det faktum at det ikke er bra for kroppen din å sitte i stolen foran bordet hele dagen og jobbe lange timer med en og samme oppgave.

Stå opp, gå ut og ta en tur, ta en kopp te, eller ring en venn! Gjør noe nytt for å holde ting friskt. Du kan deretter gå tilbake til skrivebordet ditt og arbeide mye mer effektivt.

Lev lettere

enkel innredning til kreativitetsbanken

  1. Omgiv deg med færre objekter

Rotet i miljøet ditt kan distrahere deg og til og med ødelegge humøret ditt. Rydd opp det overflødige og organiser alt som er til overs. Gjør dette nådeløst, spesielt når det gjelder arbeidsområdet og det kreative området ditt.

Å velge det beste

kreativitet hjemme skrivebord pc lenestol krakk

  1. Begrens deg til færre alternativer

Folk blir oversvømmet med for mange muligheter i livet. I stedet for å bekymre deg for hva du skal gjøre, begrenser du deg selv til det beste du kan. I ditt personlige liv er problemet med at du begrenser deg til bestemte alternativer så mye som mulig en flott måte å spare energi. Lag handlelister og ha dine favorittoppskrifter klare, slik at du ikke trenger å tenke på temaer som allerede har blitt behandlet hver gang.

Markedsfør kreativiteten din ved å være alene

slapp av hjemme lenestol pute murvegg

  1. Møt færre mennesker

Du vet at isolasjon ikke er bra. Men noen ganger er tiden for å være alene superstimulerende for kreativitet. Noen prosjekter er bedre utviklet i grupper, hvor alle kan bidra med sine egne ideer. I andre tilfeller er det bedre å trekke seg tilbake i hjørnet og tenke på deg selv.

I ditt personlige liv bør du sørge for at du gir deg selv nok tid til å gjenopplive kreftene dine. Så du kan slappe godt av mellom sosiale engasjementer og aktiviteter.

Ikke foreta et overdrevet søk

Vær mer kreativ i bibliotekbøkene hjemme

  1. Gjør mindre forskning

Overdriver du det med å finne nye ideer? Det gjør jeg sikkert. Noen ganger må du samle mange ideer for å velge den beste, men på et tidspunkt er det nok. Det overdrevne søket fører til utbrenthet og tapt tid.

Unngå å pinte for mye

husprosjekter virksomhet blue board kurver

  1. Bruk mindre penger

Noen ganger prøver vi å gjenoppbygge den tapte inspirasjonen raskt gjennom nye produkter, bøker, klær eller møbler. Sannheten er at du prøver å komme på mer kreative løsninger ved å gjøre nye ting.

Implementer dette prinsippet i livet ditt!

Ingen svingninger

oppmuntre til kreativitet på hjemmebordet

  1. Bruk mindre tid på å svinge

Hvis du plutselig oppdager at du vurderer en beslutning du allerede har tatt på nytt, ta et skritt tilbake og gjør noe annet i stedet. Ta alle fakta sammen, så er du sikker på å ta en avgjørelse med god vilje og følelse. Du bør gjøre dette når du er veldig fersk. Gå ut etter at du har samlet alle fordeler og ulemper, og kom tilbake og ta en god beslutning.

Ikke gjør to parallelle prosjekter, det er forvirrende

hjemmekontor arbeidsbord bordlampe stol

  1. Ikke gjør flere ting samtidig

I de fleste tilfeller gir ikke multitasking gode resultater. Å gå fra et prosjekt til et annet er absolutt ikke en god idé. Dette forvirrer hjernen og gjør det vanskelig å fokusere på en bestemt oppgave. Jobb med ting en om gangen og fokuser helt på dem.

Hvordan ser det ut nå? Finner du dette rådet for deg? Vil du oppnå mer med mindre innsats?