Tømmerbord med peis

Trebord laget av resirkulerte tømmerstokker

Å bringe aksenter inn i rommet er en perfekt måte å skape mer varme og komfort i rommet. Bruk av tømmerstokker som møbler har blitt ekstremt populær denne sesongen. Det er forskjellige stykker som kan kuttes på en variert måte.

Det at du kan bidra til et naturlig utseende uten planter, er ikke sant? Slik opplever du skjønnheten i trær midt i ditt eget hus.

Trestamme bord

Bordstamme i trestamme

Den landlige trestammen er virkelig solid. Jeg elsker måten du har hjul festet til dette stykket. Dette er åpenbart en veldig praktisk tilnærming, selv om det også er naturlig. Barken er fjernet, men hjørnene forblir litt grove og fargen er super naturlig.

Du vil finne at denne løsningen er superfunksjonell. Trestammene er tunge, så du kan enkelt flytte dem frem og tilbake. Du kan lage store stoler av det og dermed sikre ekstra seter for gjestene som sannsynligvis kommer innom igjen og igjen.

Hvor flott er formen på møblene som vises her! Jeg synes det er flott at trestammen ikke bare viser en rund form, men at du også kan se formen på treet her. De er utført i hvitt og ser nydelige ut. Likevel viser de et mer polert utseende enn brikkene med grove hjørner og naturlig skygge. Dette ville være et flott tillegg til et rom i strandstil.

Bord laget av solide trestammer

Bord laget av trestamduker

Ben har blitt skåret ut av denne trestammen, noe som også bidrar til dets lette utseende og større mobilitet. Jeg elsker dekorasjonens luftige og lette karakter. De grå formene kommer til sin rett på denne trestammen. Dette skyldes hovedsakelig den dempede grå bakgrunnen i rommet. Er ikke det en flott kombinasjon av varme og kule nyanser?

Bemerkelsesverdig i stuen med grå fargevalg

Trestamme bord salongbord stue

Horisontale trestammeskiver som bordflater

Bord laget av massiv trestamme

Også her opplever vi et flott luftig og lett utseende. Men bordet er kanskje en tonetung! De tynne metallbenene gir den normalt tykke trestammen en veldig lett karakter. Nå ser han helt glatt ut. Du tror ikke det må ha vært vanskelig å felle dette treet?

Til tross for de lignende føttene, har du å gjøre med et helt annet stykke her. Barken er fjernet, men den naturlige formen og bruddene er beholdt. Dermed oppnådde man en mye varmere og mer landlig karakter enn i det siste eksemplet. Jeg kunne forestille meg disse brikkene perfekt på rommet mitt. Det vil gi mange fordeler, inkludert å bringe inn naturlige nyanser, livne opp det moderne rommet med naturlige innslag.

Små sidebord

vintage salongbord tre seksjon bord laget av trestamme

Vil du ha en krakk eller et sidebord som gir deg landlige og moderne funksjoner? Dette lille stykket her er den perfekte blandingen av to elementer som du vanligvis ikke ser sammen. Men hvis du gjør alt riktig, fungerer det veldig bra. Og du vet hva som virkelig er flott: Også i dette tilfellet har vi å gjøre med et DIY -prosjekt.

Rustikk og søt

bord i metall i vintage stil laget av trestamme

Vertikale trestammeskiver som bordflater

lamper vindu stuebord laget av trestamme

Vi vil fortsette å snakke om hjul, men denne gangen snakker vi om lave salongbord. Ved å kutte tømmerstokkene vertikalt, kan du få mer plass. Dette er en flott måte å lage en stor flat overflate. Legg også merke til polstringen! Er de ikke fabelaktige!?

Massivt spisebord

spisebord i tre tak stort bord laget av trestamme

Ta et veldig langt tre og skjær det i skiver fra topp til bunn. Slik lager du et unikt, fantastisk bord. Farger, knuter og virvler kommer til sin rett. De er alle unike og sørger derfor for et unikt utseende. Dette er en flott blanding av minimalistisk og landlig.

For det første vil jeg nevne når jeg beskriver det neste stykket at vi har å gjøre med IKEA -føtter. Det er ganske sært og ganske industrielt i kombinasjon med en trestamme som bordplate, ikke sant??

Jeg liker sammenstillingen av forfengelighet, som er blitt litt grovere ved å bruke en ubehandlet treoverflate på overflaten.

Bordplate i massivt tre

Trestamme bordveggspeil minimalistisk stil

Personlig har jeg tre stokker i garasjen min som venter på å bli behandlet. Jeg leter nå etter inspirasjonskilder for behandling av dem. Føler du det samme? Har du planer for DIY-prosjekter, eller vil du heller kjøpe flotte, ferdige stykker??