seiersskilt plastdekorasjon opiar

Dekorasjonsideer for hjemmet ditt – Livlig skulptur fra Opiary krydder leiligheten din

Er du usikker på hva du skal gjøre med dekorasjonen av hagen din? Eller du kan satse på ekstravagante Dekorasjonsideer for hjemmet ditt? Da leser du den riktige artikkelen, for i dag vil vi introdusere deg for noen ganske enkelt fantastiske skulpturer fra Opiary’s Imperial Collection.

Du vil sikkert bli forelsket i dem fordi de ser attraktive og friske ut på samme tid. Disse kan representere organiske, moderne og klassiske detaljer både for interiøret og for eksteriøret.

Apollo plast

deco ideer for hjemmet ditt Apollo

Gauntlet

Deco -ideer til hjemmet ditt

Er det kunst eller er det botanikk? Bare din gartner kan si det sikkert! Disse utrolig livlige skulpturene er livlige og statiske på samme tid, de er en subtil kombinasjon av kunst og botanikk, immaterielle og materielle. Og hvor søt hver av disse ville se ut i hagen din! Deres egenart spenner fra det klassiske Apollo (det første bildet) til de modernistiske hengende gardinene (det siste bildet). Disse skulpturene er laget av galvanisert stål og dekket med asfaltert betong, og vil se flotte ut i hagen din fordi de er værbestandige, men er også flotte for interiørdesign.

Mannlig kropp

deco -ideer for hjemmekroppen din

Bucephalus, hesten til Alexander den store

dekorasjoner for hjemmet ditt Bucephalus

Lyset får betongfargen til å fremstå som grå, nesten hvitgrå, som kan kombineres med en hvilken som helst annen farge. Disse skulpturene er laget av dyktige håndverkere fra USA og er malt til en fin overflate. Men den virkelige sjarmen til disse figurene er mosen og det grønne som vokser ut av sprekkene. Hver eneste skulptur er levende, pustende, voksende kunst. Dette kan ikke sammenlignes med noe annet.

Bryst

bust deco ideer for hjemmet ditt

Venus

deco ideer designer skulptur venus

Mother Nature Solitaire

Deco ideer skulptur mor natur kabal

samurai

samurai -skulptur uvanlige dekorasjonsideer

Seiersskilt

seiersskilt plast dekorasjon opiar

Ridder som vender tilbake

den tilbake ridder

Kvinnelig kroppsvern

kropp av kvinne plast dekorasjon idé

hund

hunden plast flott dekorasjon idé

stadier

nivå skulptur dekorasjon idé levende ideer

De hengende gardinene

hengende gardiner skulptur dekorasjon idé