fancy sko blekksprut sko design

Uvanlige sko fra Kermit Tesoro

Har du sett noe lignende før? Det gjør vi absolutt ikke. Fancy sko er allerede et veldig populært motetilbehør med ekstravagante kvinner. Det er ikke for ingenting Lady Gaga la merke til disse sprø kvinneskoene av den unge filippinske designeren Kermit Tesoro. Den skandaløse sangeren elsker spesielt skoene med skallen på hælen.

Disse er også en del av Gagas -samlingen på Gilt. Våre favoritter her er helt klart de ekstraordinære blekksprutskoene. De ser så levende og naturlige ut, som om det merkelige sjødyret skal begynne å bevege seg. Hver detalj presenteres veldig filigran og naturlig. En perfekt etterligning som er et klart blikkfang på foten.

Lady Gagas favoritter

fancy sko pels beige høye hæler hodeskaller

Tesoro jobber hovedsakelig med skinn, velour og svart lakk. Han er spesielt interessert i damene med høye bakker og til og med de som er helt uten hæler og har en buet form. Ikke mindre effektive er skoene, som ser ut akkurat som geitehover.

Designeren brukte pels for et mer realistisk utseende

fancy sko geit hove svart skinnpels

Hvis rockestil er noe for deg, vil du definitivt elske piggsko. For de av dere som foretrekker glitter og glamour, er paljettskoene sannsynligvis det beste alternativet. For kvinner som liker mer subtile og minimalistiske ting, anbefaler vi hvite skinnsko med vinghæl. Og voksskoene i svart høyglans er rett og slett for de modigste fanatikerne som tør å gjøre et slikt design.

Ville dette vært noe for deg også?

fancy sko high hills svart høyglanset voks

I et intervju på StyleBible deler den unge designeren hva hans viktigste tanker var da han designet sine uvanlige damesko og hvor han henter all sin inspirasjon fra. “Jeg vil gi menneskelige avvik et visuelt uttrykk gjennom mine kreasjoner. Det er en slags tolkning av en persons biologiske og psykologiske avvik. Jeg har alltid vært drevet av ønsket om å lage klær og sko hvis design er basert på interne konflikter eller manglende evne til å kontrollere primære impulser. “

Uvanlig design for uforglemmelige netter fulle av glamour

uvanlige sko høye svarte paljetter

Svært ofte i Tesoro -samlingene er manglende strukturering av oppførselen på en skikkelig måte også en hoveddesign. Tesoro gir unge, ambisiøse designere tipset om å studere hardt, for å forske, å gjenkjenne sin egen styrke og for å unngå opprør uten grunn.

Mer informasjon: Facebook | Instagram (t / t: lattermild, stilbibel)

  De dristige piggskoene

fancy sko kule svart skinnnagler metall

Robusthet med et industrielt utseende

fancy sko grov skinnspenne metall look

Graselig og livlig på foten

fancy sko art design blekksprut

Abstrakt sommerdesign for ekte kjennere

fancy sko trehæl blå aksent

Skallen er også tilgjengelig i semsket skinn

fancy sko kunst sko design skull avsnitt

For den enkle vintage motesmaken

fancy sko hvit lærhæl

Den stolte motedesigneren og hans ekstraordinære kreasjoner

fancy sko av Kermit Tesoro designer