Din egen DIY kaffekopp er en flott gaveide eller et kreativt prosjekt for deg. Så du kan også gjøre noe mot søppelflommen og starte et kult DIY -prosjekt samtidig. Så du er ikke bare bærekraftig på farten, men også veldig trendy og kan også gi vennene dine et egendesignet kaffekopp.

DIY kaffekopp å gå - Foto Michael Ruder © lichtpunkt Stuttgart

Vil du ikke gå uten en kopp kaffe om morgenen? Hvem ønsker det? Noen ganger er det imidlertid dessverre ikke nok tid, og kaffen ved frokostbordet med partneren eller barna om morgenen blir kansellert. Den beste løsningen ser ut til å være å ta en kaffe – eller til og med en te – når du er ute og reiser. men: Engangsservise, spesielt den populære koppen til kaffe, genererer over 55 tonn avfall hvert år. Stablet oppå hverandre ville de til og med tårne ​​seg over toppen av Zugspitze! Mye vann brukes også til å lage koppene og plasten brytes ikke ned. Og nå er det opp til deg å gjøre noe med det! Du kan Unngå engangskopper, ved å ta med deg ditt eget krus. Det er også enda kulere hvis du pynter, klistrer eller maler disse koppene kreativt.

DIY kaffekopp - 2 - Foto Michael Ruder © lichtpunkt Stuttgart

Med instruksjonene for å designe dine egne bambus kopper og boller, er det veldig enkelt å gjøre noe godt for miljøet og med et lite triks for å gjøre verden litt bedre. I tillegg trenger du ikke klare deg uten noe på farten.

De kreativt utformede kaffekrusene i DIY -stil er også mye vakrere og individuelle enn noen engangspapirkopp og er derfor også ideelle som gaver til venner, slektninger og andre kjære.

Design DIY kaffekrus

La oss gå med et individuelt designet krus for å nyte kaffe mens du er på farten. Alt du trenger og hvordan du gjør det, finner du i instruksjonene våre.

DIY kaffekopp - 3 - Foto Michael Ruder © lichtpunkt Stuttgart

Materialer:

  • Silketrykk-sjablonger med ønsket motiv, selvklebende
  • Metallisk akrylmaling i hvilken som helst farge
  • Børste eller svampebørste
  • muligens malertape

Bruksanvisning:

  • Siden flere motiver er plassert ved siden av hverandre på noen skjermstensiler, kan det hende at de må kuttes fra hverandre først slik at de kan ordnes på fatene.
  • Plasser malen på det rengjorte serviset og trykk godt. Baksiden er belagt med et lim, slik at sjablongene fester seg selv.
  • Ta opp litt maling på penselen og børst den forsiktig over motivet.
  • Sørg for at hele området virkelig er farget. Siden kanten på noen utskjæringsmotiver er veldig stram, bør et stykke malertape enten limes på for beskyttelse, eller når du fyller ut sjablongen, bør du være forsiktig med å ikke påføre malingen over kanten.
  • Du kan også bruke flere forskjellige farger på én sjablong for spennende fargekombinasjoner. Dette betyr at det er uendelige muligheter for design!
  • Fjern sjablongen forsiktig umiddelbart og rengjør den grundig med vann eller en sjablongrens.

DIY kaffekrus å gå Hvordan lage din individuelle krus kaffe tid tid for kaffe

Ditt eget DIY kaffekopp er et lite, men viktig skritt mot et miljøvennlig liv. Så du kan nyte din favorittkaffe hvor som helst og samtidig imponere med kreative håndverkskunnskaper.

DIY kaffekrus til å lage Hvordan lage ditt eget individuelle krus latte kaffee herz