diy-projects-plant-potter-geometriske-mønstre

DIY -prosjekter for hjemmet og hagen

Har du et tomt hjørne i huset ditt som ser kaldt ut? Hvis det ikke var for noen blomster der, var det bare å friske opp det hele?

For at en merkbar sving skal komme inn, trenger du noe dramatisk og iøynefallende. Du bør bruke noe vesentlig.

Har du allerede prøvd å friske opp stemningen med en terrakottagryte, men det hadde ikke ønsket effekt? Så er det på tide å bli litt mer kreativ.

Vil du ha litt kreativitet DIY -prosjekter for plantestativer og containere? I så fall, hold deg til det!

Hos oss er verkene veldig enkle å lage og representerer en flott metode for å transformere rommet.

DIY ideer for plantestativer

diy prosjekter tre anlegg stå midten av århundret

La oss starte med plantestativene. Selv om du lager den perfekte plantebeholderen, trenger du nok plass til å plassere den. La oss starte med et flott selskapsprosjekt Vakkert rot på! Det er en modell med modernismens kjennetegn fra forrige århundre. Appellen deres ligger i stor grad i deres retrokarakter. Du kan livne opp stemningen utrolig.

DIY-prosjekter to-lags fabrikkstand

Deretter vil vi introdusere deg for Claire Zinneckers betong- og kobberprosjekt Camille Styles introdusere. Dette stykket passer så perfekt til dagens tema! Utseendet ser grovt, moderne, eventyraktig ut, og det er i stor grad takket være materialene som brukes og de enkle formene.

DIY -prosjekter av betong og kobber

diy prosjekter anlegg står kobber

La oss gå fra sirkler til firkanter! Disse plantene med rette moderne linjer kommer fra Hjemlig Oh My! Beholderne var laget av tre og keramikk. Personlig liker jeg spesielt muligheten til å tilpasse dette verket med fliser hvis ønskelig.

Laget av tre og keramikk

DIY -prosjekter moderne anlegg står enkle linjer

Bloggerforfatteren Elise Blaha Cripe man skylder dette designet her. Du har mye ledig plass der du kan presentere mange forskjellige planter. Mange av dagens prosjekter inkluderer å krydre blomsterpottene med farge. Men den naturlige terrakottaskyggen er et uatskillelig trekk ved dette fantastiske plantebeholderprosjektet.

DIY for treplanter

diy prosjekter tre plante stand

Denne plantebeholderen er et samtidskunstverk etter min mening. Den ble laget av Home Made Modern. Legg merke til de rene linjene, de ensartede plantene i friske farger. Så guddommelig, ikke sant?

Prosjektet koster ikke mer enn 30 euro og kan fullføres innen to timer. Tro meg! Jeg har prøvd det!

Vertikal hage

diy prosjekter plantehylle vertikal hage

Har du lyst til å lage håndverk? Du trenger veldig mye en stige. Ja, du har rett: en stige! La alt stå i jordfarger eller mal det hele for et moderne utseende. Det er opp til deg.

Sørg for å legge til et personlig preg. Dette er akkurat det du får med dette plantestativet fra Funky useriøs interiør oppnådd.

Trapp – plantestativ

diy prosjekter anlegg stå trapper

Her har vi et plantestativ til salgs. Jeg synes bare det er inspirerende å se på det. Jeg stjeler ideen. Jeg lurer faktisk på om en sammenleggbar stol eller et langt badekar også ville være egnede materialer til dette formålet. [i følge Gardenista]

Sammenleggbar stol

diy prosjekter anlegg står små trapper

DIY -prosjekter

Er du nå i humør for noen flere plantebeholdere? Det neste bildet inspirerte meg i stor grad til denne artikkelen. Den representerer en moderne søyleformet plantebeholder.Ideen kommer fra Krøllete. Jeg kom over dem mens jeg lette etter inspirasjon til å dekorere en utesalong.

Du kan også bruke denne ideen hvis du vil forme en vignett høyere.

Utenfor

DIY -prosjekter plantepotte

Gjør denne DIY moderne plantebeholderen gjennom Seattle raffinert er superenkelt. For å gjøre dette må du kjøpe to blomsterpotter. Spray dem deretter med en farge du ønsker.

Fargede blomsterpotter

DIY -prosjekter plantepotter hvit gul

De keramiske blomsterpottene her er designet flott. De ble nedsenket i maling. Du kan realisere ideen med rimelige plantebeholdere fra IKEA og bruke restmaling. Dette prosjektet illustrerer den intelligente tilnærmingen til design.

Keramiske plantepotter

diy prosjekter plante potter keramikk

Har du et gammelt arkivskap? Gjør dette til en plantebeholder! Fjern skuffene, legg dem horisontalt, legg til et lag rustoleum. Så nesten alt er faktisk ferdig!

Plantebeholder

DIY prosjekter fargede potter

Hvis vi uansett snakker om gamle skap, bør vi snakke om det flotte HomeMade -prosjektet. Det er en DIY DIY plantebeholder som ble laget av et gammelt skap. Hele konstruksjonen kan enkelt skyves frem og tilbake på ruller. Egentlig kan dette også løftes enkelt.

Plant sokkel laget av stein med ruller

diy prosjekter betonganlegg med hjul

På slutten av dagens artikkel vil jeg introdusere deg for tre flotte plantebeholdere. De er super enkle å lage, og dette er en av deres kjære egenskaper.

I tillegg besto alle plantebeholdere tidstesten.

Alt du trenger er malertape, skumbørster og maling etter eget valg for å gjøre det første eksemplet. Så du kan feste grunnleggende former til grytene.

To-tone plantemaskiner

DIY prosjekter malte potter

Den neste DIY plantebeholderen var en duftende lysestake. Kjenner du den igjen? Åpningene som før holdt lysene, gir nå plass til plantene. Min ærlige mening er at sukkulenter er det beste valget for dette.

Duftende lysestake

diy prosjekter plante stativ tre dekorasjon

La oss virkelig lukke artikkelen med en flott hengende plantebeholder. Det er best å bruke en veldig lys blomsterpotte til dette. Start med en plast plantebeholder.

Hengende plantebeholder

DIY -prosjekter plantepotte

Det er så enkelt å lage noe så vakkert av en billig blomsterpotte, tau og dusjring!