geometrisk mønster veggmaleri tapet designer tapet

Geometriske mønstre – design inspirasjon for ditt neste DIY -prosjekt

Jeg jobber for tiden med noen DIY -prosjekter. De inkluderer en rekke ting fra å male skap i vaskerommet til å lage veggmalerier på trange bad. Jeg vurderer et utseende for begge rommene, bestemt av geometriske figurer.

Er du faktisk oppdatert på de nye designtrendene?

De tilbyr mange interessante ting som diamantformede terrarier, prismeformede lys og mye mer. Poenget er at de geometriske formene er dominerende. Når det kommer til stykket, er DIY -mulighetene nesten uendelige.

Er det noe enklere enn å tegne en trekant på en terrakotta blomsterpotte eller pynte en aksentvegg med diamantmønstre??

I dag har jeg valgt ti eksempler for deg, som fungerer som vakre inspirasjonskilder for folk som liker å bruke geometriske mønstre. Åpne øynene for de forskjellige designene som omgir oss overalt!

Trekantet geometrisk mønster

Et av de heteste designmotivene som finnes i dag er trekantsmønsteret. De finnes på tepper, tepper, sengetøy og omtrent hvor som helst. Leter du etter inspirasjon til ditt eget prosjekt? Ta en titt på dekorasjonsartiklene som har vært så vanlige på markedet i det siste.

Her har vi et stykke som også kan være til hjelp i denne forbindelse

geometriske mønsterfargede trekanter

Du kan tilpasse utseendet til veggdesignene ovenfra. Her har trekanter blitt laget i forskjellige nyanser. De inkluderer varmt rødt og lysegrønt … Men de spesifikke mønstrene nedenfor ville ta mye tid hvis du måtte male og farge dem selv. Derfor ville jeg kjøpe denne eller et lignende veggmaleri tapet umiddelbart.

Arbeidet her er selskapet Veggmalerier Bakgrunn

geometrisk mønster som veggdekorasjon kjøkkenfargede trekanter

Dra full nytte av det tomme rommet! Denne ideen inspirerte designerne av dundynene og putetrekkene som de små trekanter flyter på. Selskapet er Urban Outfitters. I noen tilfeller er de distribuert, og i andre – i to og tre grupper. Du er brakt til så mange alternativer her. Fantastisk, ikke sant?

Rosa og grå trekanter pynter på dette sengetøyet

geometrisk mønster fargede trekanter rosa grå sengetøy

Vil vi se bort fra trekanter med en rett vinkel litt? Vi ser mange av disse geometriske mønstrene i nåværende dekorasjonseksempler. De vises ofte på komfortable puteputer. Eksemplene på selskapet  Rosie + guttene er som en leksjon i denne forbindelse. Jeg liker fargene like godt som formen. [via Pinterest]

Rettvinklede trekanter som tapetmønster

geometriske mønstre som veggdekorasjon veggtepper vegghyller

Husk at når det gjelder trekanter, må du holde ting enkelt. Putene nedenfor minner oss om at noen diagonale linjer trenger å lage varierte trekantformer. I stedet for å fylle veggen eller et aksentområde med flere små former, kan du prøve fet design på store former.

Slike putetrekk finner du hos FERM Living

geometriske mønster fargede trekanter putevar

Husker du da folk begynte å anse skrå verktøy laget av tre for å være utdaterte? I disse dager er diagonal design tilbake på moten! Det kan sies å ha overgått til og med populariteten til chevronmønstrene. Nedenfor ser vi Canned Wool Rug fra West Elm. I følge designerne ble de inspirert av abstrakte malerier med større enn gjennomsnittlige chevronmønstre.

Geometrisk mønster med diagonale linjer

geometrisk mønster, teppemønster, diagonale striper, farget

Diagonalene vises ikke bare på tekstilene, men også på møblene. Hvis du har en trang plass som har stort behov for pynt, er det ingen måte du bør droppe ideen om å legge til skrånende, om enn kortere linjer. Nedenfor på bildet: Herringbone Mirrored Vanity (speilskap mønstret med sildeben) fra West Elm:

Geometriske mønstre i møbeldesign

geometrisk mønster svart og hvitt toalettbord

Bruk av dristige farger er viktig i denne typen design. Et av mine favoritteksempler denne sesongen er dette Stell -skapet CB2. På den ene siden synes jeg fargekombinasjonen er helt nydelig. Møbelet ble laget av Brooklyn -designeren Ceci Thompson. De ble inspirert av sildebensmønstre på gulvet. Mer presist kom ideen da hun så veldig nøye på et chevronmønster.

For et fantastisk kompromiss mellom enkelhet og iøynefallende når du lager geometriske mønstre

geometrisk mønster skap skrå fargede striper

Her ser vi hvite linjer mot en gul bakgrunn. Det kan vi se på dette geometriske veggmaleriet i selskapets vaskerom Design melk. Designet ble laget av Sherwin Williams ved hjelp av ColorSnap Studio -appen. Strategisk påført tape kom også til unnsetning.

Kreativt veggdesign med farger

geometrisk mønster som veggdekorasjon striper hvitt på gult

Til slutt vil jeg presentere deg et eksempel som kommer fra det stort sett uventede stedet. Her er fra manikyr av iPolished talen. Den inneholder en serie diagonale mønstre.

Flott!

ideer geometrisk mønster manikyr

Inspirerte designene ovenfor deg med dine egne ideer? I så fall hvilke? Vi håper du liker den kreative prosessen!