Individuelt emballasjemateriale – trenden for moderne markedsføring

Skreddersydde produkter er kjent for å være dyre. De som vil ha råd til slike individuelle stykker må ofte grave dypere i lommene. Imidlertid er det allerede moderne individuelle løsninger på markedet som gjør skreddersydde produkter rimelige for nesten alle. Det samme gjelder individuelt emballasjemateriale. Individualiseringen av produkter kan nå implementeres med begrensede budsjetter. Det samme oppnås også i emballasjebransjen.

Individuell emballasje for individuelle forbrukere

Moderne emballasje kombinerer en rekke viktige egenskaper. Klassiske produktfunksjoner er tilstrekkelig beskyttelse av varer, transportoptimalisering og presentasjon av produktinformasjon. En individuell utforming av emballasjen øker også salgsmulighetene. Hvis forbrukeren kommer i kontakt med innholdet via emballasjen, opprettes ideelt sett et personlig bånd med det respektive produktet, som påvirker kjøpsatferd.

Individuelt emballasjemateriell Markedsføringstrend

Designalternativer for emballasje

Emballasje tilbyr en rekke alternativer for en individuell design. Selv om det er mange krav fra lovgiveren, er det forskjellige utgangspunkt for gratis design av individuell emballasje:

  • materiale
  • Grafikk og design
  • Spesielle funksjoner

Valg av materiale

Materialet er et viktig element i utformingen av emballasje. På den ene siden må emballasjematerialet være funksjonelt, pålitelig beskytte produktet mot ytre påvirkninger og være lett å behandle. På den annen side spiller materiale en avgjørende rolle i den visuelle presentasjonen. Et annet viktig poeng er emballasjens bærekraft.

Den moderne forbrukeren verdsetter biologisk nedbrytbare emballasjematerialer som forårsaker lavest mulig CO2 -utslipp under produksjonen. Hvilket materiale som er det beste valget for et bestemt produkt, må imidlertid avgjøres individuelt. Tilbydere liker medewo.com/de ha mange emballasjematerialer som tillater skreddersydde implementeringer og oppfyller individuelle krav.

Grafisk design av individuell emballasje

Farger, former, fonter og grafikk – hundrevis av beslutninger tas når det gjelder visuell design av emballasje. Hvilke elementer kan best plasseres hvor? Hvilken informasjon fortjener en sentral plassering? Hva er det på bunnen av ryggen? Svarene på disse spørsmålene er forskjellige for hvert prosjekt og resulterer totalt sett i svært individuelle design. Sånn skal det være.

MERK emballasjedesign!En ansiktskrem for menn er lettere å presentere ved hjelp av en mørk farge enn en solkrem for barn. Knivsett for profesjonell bruk kan klare seg uten en leken design. Det er viktig å matche designet til produktet og emballasjematerialet. Ikke alle ideer kan implementeres med hvert materiale.

Praktisk emballasje

Den moderne forbrukerverden krever en ting fremfor alt: raske og effektive løsninger!

Denne påstanden stopper heller ikke ved emballasje. Den såkalte “Praktiske emballasjen” er nå ute av Produktplanlegging uunnværlig. Emballasjen er optimalisert til fordel for og bruk av det respektive produktet.

Kan z. B. varm opp en matvare i emballasjen og brett en gaffel ut av emballasjelokket, denne emballasjen fungerer samtidig som en oppbevaringsboks, gryte, bestikk og tallerken. Gjenbrukbar emballasje er også veldig populær blant forbrukere. Hvis risen leveres i en solid pose med glidelås, og hvis den også har en attraktiv design, kan denne emballasjen nyte et nytt liv som en individuell oppbevaringspose.

KONKLUSJON – skreddersydd emballasje gir merverdi

Fra det individuelle emballasjematerialet til det optimaliserte designet, overbeviser gjennomtenkt emballasje potensielle kjøpere og forbrukere. Forbrukeren blir adressert direkte via individuelt emballasjemateriale, og det er ekstra merverdi for sluttforbrukeren når han kjøper et bestemt produkt. Når den brukes, er individuell emballasje svært effektiv, bærekraftig og representerer et ideelt markedsføringshjelpemiddel som tilsvarer den nåværende trenden. Med individuelt emballasjemateriale blir emballasjen en sentral del av merkevaremarkedsføring for produsenter og selgere.

Bilde rettigheter: [e -postbeskyttet] – pakke -1081709_1280