Førsteklassingene begynner på skolen i Tyskland på forskjellige datoer mellom 30. juli og 30. september, avhengig av forbundsstaten. Det er en dag full av spenning, lykke og noen gledestårer fra mor og far når deres ikke så små barn går på skolen for første gang. Dette er imidlertid også en stor endring for de minste. Hverdagen din er ikke lenger dominert av spill og moro. Ofte skilles barna fra barnehagevennene og må nå møte nye, noe som kan være både spennende og stressende for dem. For at overgangen skal gå så greit som mulig, må førsteklassingen føle seg trygg, forberedt, se bra ut og gjøre et godt førsteinntrykk. Så vil du lage en sukkerkegle til barnet ditt selv? Så er det bare å lese videre!

Sukkerkegler er en gammel tysk tradisjon fra 1800 -tallet

Lag din egen sukkerkegle for en lykkelig påmelding på skolen til din lille førsteklassing

Bortsett fra innholdet, har designet ikke endret seg mye siden den gang

Lag din egen sukkerkegle for en lykkelig påmelding på skolen til din lille førsteklassing

Sukkerkeglen som en samtalestarter

Sukkerposene til de andre barna er blant de første tingene som fanger oppmerksomheten til resten av de første årene. Å spørre hverandre hva foreldrenes skolekegler er fylt med, er flott Isbryter og samtalestartere for de minste. Førsteklassingene får vanligvis bare gjette hva innholdet er, fordi sukkerposer tradisjonelt åpnes hjemme etter første skoledag. Når barna møtes igjen, kan du diskutere om du gjettet riktig. En vakker, iøynefallende, fargerik og unik sukkerpose vil definitivt komme barnet ditt til gode første skoledag.

Dessverre er modellene som er tilgjengelige på markedet på dette tidspunktet ofte veldig vanlige eller, hvis dette ikke er tilfelle, og de er håndlaget eller personlig, veldig dyre. Hvis du bare visste hvor enkelt det er å lage en sukkerkegle med egne hender! I de neste linjene viser vi deg hvordan du gjør nettopp det. Hvis du trenger en praktisk sjekkliste med kule og nyttige ting å fylle skolekeglen med senere, kan du lese vår egen artikkel om emnet her.

Den perfekte skolekeglen for små fotballfans

Lag din egen sukkerkegle for en lykkelig påmelding til den lille førsteklasses fotballguttens skolesekk

Denne skinnende rakettposen tiltrekker øyeblikkelig alles oppmerksomhet

Lag din egen sukkerpose for en glad påmelding av den lille førsteklasses raketten unisex skolesekken

Lag din egen sukkerkegle – tips for foreldre med eller uten håndverkserfaring

En skolekegle skal ikke bare se bra ut, den skal også være ekstremt robust og stabil, ikke lett kinket eller revet. Tross alt må hun komme seg gjennom veien til skolen, hele seremonien og veien hjem uten problemer. Så ikke alle materialer er like egnet for å lage din egen sukkerkegle. Det er best å bruke kartong i størrelse A1, skumgummi eller filt til dette prosjektet.

Nesten alle tenkelige materialer er egnet for dekorasjon – farget papir, kreppepapir, sløyfer, perler, steiner, glitterfolie, klistremerker, googly øyne, washi tape, akrylmaling og mange andre. Hvilke du bruker til håndverket ditt, avhenger i stor grad av målrettet design, tema og fargeskjema. Disse er i sin tur helt basert på barnets preferanser og hobbyer. Hvis din førsteklassing føler seg usikker, så bestem deg sammen.

For jenter er design med temaet havfrue, enhjørning, ballerina, Disney -prinsesse, sommerfugler, dukker, blomster, flamingo, etc. ganske passende. Gutter foretrekker fotball, skateboard, spill, dinosaurer, drager, biler, fly, pirater osv. Unisex temaer er lamaer, haier og andre dyr, iskrem, regnbuer, raketter etc..

Hva synes du om denne onde hvite haien?

Lag din egen sukkerkegle for en lykkelig påmelding av den lille førsteklassingen som biter en haikegle

Magisk dragebrann fra den fantastiske verden av Harry Potter

Lag din egen sukkerkegle for en lykkelig registrering av din lille førsteklassede drage brann Harry Potter

Sukkerpose med iskrem trinnvise instruksjoner for håndverk

Skolen starter når sommeren slutter. Selv om dagene ikke er så varme som de pleide å være, liker vi og spesielt barna fremdeles iskrem nå og da. Si farvel til sommeren i år ved å lage din egen sukkerkegle som ser ut som en gigantisk iskrem. I de følgende håndarbeidsinstruksjonene viser vi deg nøyaktig hvordan du gjør det. For dette trenger du følgende materialer:

  • Brun papp, skumgummi eller håndverksfilt
  • Håndverkslim, superlim, smeltelim eller dobbeltsidig tape
  • Papirlykt
  • Crepepapir
  • Mørk brun akrylmaling eller tusj
  • Stiftemaskin
  • saks

Finn først en passende arbeidsflate. Legg papp, skumgummi eller håndverksfilt på den, og kutt deretter en stor kvart sirkel ut av den. Vær forsiktig når du klipper fordi du må legge igjen ekstra lim på den ene siden.

Rull nå denne kvartssirkelen til en stor “iskrem” og lim langs limoverflaten med limet du har valgt. Jo sterkere jo bedre, for på denne måten faller sukkerposen ikke fra hverandre senere.

Når limet er tørt, måler du de diagonale vaffelinjene. Fyll nå opp sukkerkeglen, for det neste du skal gjøre er å fikse iskulen. For å gjøre dette, åpne papirlykten og fest den til kanten av “iskremen” med stiftemaskinen. I tillegg bruker du lim som forsterkning.

Klipp lange strimler av crepe -papiret, og kutt deretter masse frynser i dem på begge sider. Tape den over hele papirlykten. Så du er allerede ferdig! Vi er sikre på at førsteklassingen din vil bli veldig glad for det. På grunn av den uvanlige formen vil denne sukkerkegelen tiltrekke alle øyne.

Uvanlige håndverksideer å bli forelsket i og prøve

Lag din egen sukkerkegle for en lykkelig påmelding av den lille førsteklasses iskremen schultüte pinata

Påmelding til skolen er en viktig milepæl i barns utvikling. Det er et veldig spennende øyeblikk for barn og foreldre som etterlater varige minner. Så alt skal være riktig! Rull gjerne ned til slutten av vårt bildegalleri for flere ideer som kan inspirere deg.

Lag din egen sukkerkegle for en lykkelig registrering av den lille førsteklasses esicreme fargerike skolesekken

Barn kan selvsagt delta i disse håndverksprosjektene

Lag din egen sukkerkegle for en lykkelig skoleinnmelding av den lille, første klassers fargerike skolesekken

Lag din egen sukkerkegle for en lykkelig påmelding av den lille førsteklasses tynne høye fargerike

Alle barn elsker fargerike regnbue -design

Lag din egen sukkerkegle for en glad påmelding av din lille førsteklasses regnbue unisex skolesekk

Lag din egen sukkerkegle for en lykkelig oppstart av din lille førsteklassing

Lag din egen sukkerkegle for en glad skoleinnmelding av din lille førsteklassing, ganske enkelt fargerik

Denne sukkerkeglen kan også doble som en pinata og raskt doble moroa

Lag din egen sukkerkegle for en lykkelig registrering av din lille førsteklassing

Lag din egen sukkerkegle for en lykkelig registrering av din lille førsteklasses schultüte barnehund

Lag din egen sukkerkegle for en glad skole påmelding til din lille førsteklassing. Sy en stoffkegle