kunstige blomster papir blomster fargerik veggdekorasjon

Instruksjoner for kunstige blomster laget av papir

Har du i det siste lurt på hvordan du kan friske opp og redesigne veggene i leiligheten din? Dette er selvfølgelig mulig på forskjellige måter. Men i dag vil vi vise deg en ganske enkel variant som kan utføres med litt tålmodighet og svært liten innsats. Det handler faktisk om lommetørkle.

Riktig forstått. Disse ellers hverdagslige, dagligdagse elementene som vi bruker oftere om vinteren, er hovedmaterialet for fantastiske kunstige blomster. Ta en titt nedenfor for å se hva annet du trenger og hvordan det er gjort.

Håndverk materialer:

  • fargerike lommetørkle
  • Tråd, hyssing eller bindetråd
  • saks
  • Malers tape

Alt du trenger på et øyeblikk

kunstige blomster papir blomster materialer

Bruksanvisning:

Første trinn:

Klipp først lommetørkleet til hvilken som helst størrelse du ønsker. Bredden på kluten bør være minst dobbelt så stor som lengden for utfoldelsen. Bruk flere stykker papir hvis du vil lage tykke blomster (rundt 9-10 stykker) og 5-6 stykker for delikate blomster.

2. trinn:

Brett lommetørkleet inn i et fanfold (sikksakkfold) som vist nedenfor. Jo bredere foldene er, desto lengre og mer delikate blir kronbladene. Hvis du vil lage tykke blomster, bør du logisk sett også bruke flere lag papir og lage tettere folder.

Bare følg trinnene i guiden vår

kunstige blomster papir blomster lommetørkle instruksjoner

3. trinn:

Fest tråden nøyaktig i midten.

Fjerde trinn:

Klipp de to endene av papirrunden med saks. Hvordan forme kronbladene. Hvis du vil ha spisse blomster, så klipp endene i en trekantet form.

5. trinn:

Skill brettene litt og begynn å brette hvert lag utover. Trekk den ytterste brettet mot midten og ta hvert lag ut derfra. Trykk deretter på en brett vekselvis på den ene siden og den andre til du kommer til den siste. Hold den siste brettet flatt slik at det kan feste seg til den glatte overflaten senere.

Storslått rosa blomst

kunstige blomster papir blomster rosa rose

Sjette trinn:

Etter at du er ferdig med blomsten, kan du bruke malertapen til å feste den kunstige blomsten på veggen. Hvis du ønsker det, kan du også bruke et grønt lommetørkle som du kan klippe ut et stykke til det grønne bladet.

Miljøvennlig dekorasjonside

kunstige blomster papir blomster fiolett blomst rose grønt blad

De kunstige blomsterkreasjonene er ikke bare egnet som en livlig veggdekorasjon. Du kan bruke disse for eksempel som en original borddekorasjon eller som en kreativ gave. La fantasien løpe vilt og lag vakre blomster av enkle lommetørklær! Ha det veldig gøy med det!

Friske, livlige farger oppdaterer veggene dine

kunstige blomster papir blomster appelsinblomst grønt blad

Bruk forskjellige nyanser og teksturer!

kunstige blomster papir blomster papir roser fargerike lommetørkle

Inviter livsglede til ditt hjem!

kunstige blomster papir blomster veggdekorasjon fargerike blomster