Lag små gaver selv – fornuftige og individuelle gaveideer

Er det en bursdag eller en annen fest som du blir invitert til? Trenger du snarest en gaveide? Er verten en god venn av deg, en slektning eller bare en bekjent? Fordi det spiller en enorm rolle i slike tilfeller. Å kjøpe gaver i utgangspunktet er en komplisert oppgave. Bare når du vil velge den perfekte gaven. Fordi vi kjenner igjen den store vanskelighetsgraden ved denne oppgaven, prøver vi å hjelpe deg med noen få ideer. Vi anbefaler deg å lage gaven selv. Hva tror du du vil klare med det? Ikke egentlig? Hvorfor det? Ikke bekymre deg! Vi har laget følgende bildeserie full av kreative håndverksideer for å oppmuntre fantasien og kreativiteten din. Nyt disse og samle inspirerende ideer som deg lag små gaver selv!

Lag små gaver selv og utløs vakre følelser

lage små gaver selv diy ideer være kreative

Lag små gaver selv – armbånd laget av tråd

lag små gaver selv armbånd tinker ideer

Hvem liker ikke å få gaver? Stor eller liten, gaven er en vakker gest, et uttrykk for interesse og oppmerksomhet. Noen ganger treffer man okse, ellers forblir mottakeren litt skuffet … Men å gi en gave forblir en tradisjon i seg selv som man liker å fortsette å dyrke. Og tenkte du at det også kan være hyggelig å lage gaver? Ja, jeg er sikker på at det alltid er morsomt når du lager noe selv!

Tinker smykkeskrin selv

lag gaver selv tinkerboks

Gaver er bare laget for dine nærmeste. Slik uttrykker du din dype hengivenhet. Den selvlagde har en høyere verdi enn det som er kjøpt. En sentimental betydning også. Lag små gaver selv er en overraskelse for mottakeren og samtidig en morsom aktivitet for gavegiveren. Ta en titt på alle ideene i bildegalleriet vårt og se selv hvor hyggelig og morsomt det er!

Sy fargede poser

lag små gaver selv poser sy farget ferskt

Du kan lage gaver fra alle gjenstander. Først og fremst er det imidlertid grunnleggende å ha en bestemt ide om hva du vil lage og en klar ide om hvordan du vil at det skal se ut. Upcycling er en moderne trend som også gjelder gaver. Du kan lage gaver av veldig rare ting.

En tøypose med trykk er en praktisk gave

lag små gaver selv, sy en stoffpose

Å lage små gaver selv ser ikke alltid så lett ut. Det gode med det er at det du har laget selv kan finne meningsfull bruk i interiørdesign eller i hverdagen. Du kan også gi gaven et snev av personlighet hvis du vil gjøre den enda mer spesiell. Så i visse tilfeller er det mye mer praktisk å lage en gave selv enn å kjøpe den. La oss nå se på hva som faktisk kan tinkeres med.

Bukett med blomster av papir

Alt er laget av papir. Det er også veldig enkelt å lage vakre blomster av det. Hvis du knytter dem til en vakker blomsterbukett, får du en fin gaveide til den elskede kvinnen.

Papirblomster utgjør sammen en vakker bukett

Lag gaver selv blomsterbukett

Lag ditt eget armbånd

Kvinner liker smykker. Hvis du leter etter vakre håndverksideer til kjæresten din eller kona, kan du selvfølgelig stole på et armbånd. Men ikke kjøp det, lag det selv. Dette vil imponere damen din mye mer og vil forbli et godt minne om den fine gesten din over tid.

Lag ditt eget elegante armbånd med ornamenter

lage små gaver selv armbånd diy ideer

Farget armbånd vil definitivt bringe glede

lag små gaver selv farget armbånd

Sy gaver selv

Kan du sy? I så fall ville kanskje egensydde stoffposer eller egensydde votter vært en god gave til moren din eller bestevennen din? Eller du kan finne mobiltelefonvesker og putetrekk som du syr selv for å være mer originale og nyttige?

Fargerik mobiltelefonetui er et trendy tilbehør

Lag gaver selv, sy et mobiltelefondeksel

Det er en rekke praktiske håndverksideer som kan bli til kule gaveideer. For eksempel kan du lage en dalbane eller et brett selv og gi det til noen i gave. For de som har litt mer erfaring med DIY, har vi noen flere DIY -ideer: Hvorfor ikke lage en pennekasse eller en hengende lampe selv? Er ikke det en spesielt original gaveidé?

Lag elegante smykkeskrin

tinker gaver selv smykkeskrin gjør hvit elegant

Lag en blyantboks av tre

lag gaver selv penner boks diy ideer

Funksjonelle skuffer er laget av gamle gjenstander

lag gaver selv skufferamme

Fargerike votter er et fint tilbehør på kjøkkenet

lage gaver selv fargede mønsterblomster

Sjekk at mønsteret er friskt

tinker gaver deg selv rutete mønster friskt

Tinker geometrisk hengende lampe

tinker gaver deg selv geometrisk pendellampe

Lag en original gave

lage gaver selv skuff diy ideer bilderammer

Gi bort praktiske gaver

lag gaver selv hengende lampe diy ideer

Dekorer lampeskjermen

lage gaver selv dekorere lampeskjermen

Sy et skissebokomslag

lag gaver selv sy et skissebokomslag

Gi bort små poser

lag små gaver selv sy små poser

Sy en klutpose

lag små gaver selv bag stoff grønt mønster

Farget armbånd for sommeren

lag små gaver selv fargede armbånd diy ideer