DIY Prosjekter lego klosser inspirerende DIY ideer

Om Lego -klossene og de praktiske tingene i hverdagen vår

Liker du Lego -klossene? Hvis svaret ditt er positivt, vil du definitivt bruke Lego -klosser hjemme, ikke sant? Men finner du også en god forståelse av dette hos de andre i husstanden? Du har kanskje ikke nok overbevisende unnskyldninger for å bruke dem?

Vi kan hjelpe deg! Det er mange flotte triks hvordan du kan bruke Lego -klosser som dekorasjon i interiøret.

Hva kan du lage av Lego -klosser?

Interessante fakta om Lego -klossene

Men før vi begynner med de praktiske tipsene, vil vi gjerne dele noen ting om deres historie og bruk. Lego -klossene har fulgt barn i deres tidlige utvikling siden 1949.

Men det er en slags underholdning som er både morsom og lærerik. De lærer barn hvordan de skal håndtere smerter. Du lurer på hvorfor? Her er svaret: Studier har vist at å gå barbeint på Lego -klosser er en spesielt smertefull opplevelse.

Mer enn bare en barneleke

DIY -prosjekter kjøper legoklosser individuelt

Et viktig år i historien til Lego -klosser var 2013. Rundt 260 millioner stykker ble produsert. Noen fascinerende tematiske prosjekter har også dukket opp fra disse. De mest populære av disse er knyttet til populære filmserier som Star Wars og Simpsons.

Lego klosser overalt …

diy prosjekter lego klosser barneleker også for voksne

Nøkkelring

Trenger du flotte nøkkelringer til veggen ved siden av ytterdøren? Hvorfor lager du ikke disse av legoklosser? Du kan bruke forskjellige farger og gjøre noe flott i en rekke kombinasjoner. Med denne strategien ville alt i gangen ikke lenger virke så alvorlig, men avslappet og leken. Det må være tilfelle, ikke sant?

Originale nøkkelringer

DIY Prosjekter lego klosser nøkkelring med vegg

Enkle ideer med praktisk bruk

DIY -prosjekter lego klosser nøkkelring bygge selv

Legg ut kortene trygt

Liker du å spille kort? Også dette kan være en fantastisk anledning til å kjøpe de populære Lego -klossene i voksen alder. Fordi du kan lage en flott ramme der du kan plassere kortene dine under spillet.

Gaveeske

Insisterer du på det gode omslaget ikke mindre enn på selve gaven ved festlige anledninger? Du kan også lage flotte esker av Lego -brikkene. Disse er ofte mye tryggere og mer effektive enn innpakningspapir. Skjøre stykker blir spesielt godt ivaretatt der.

Designer Håndveske laget av legoklosser

diy projects lego bricks veske broket clutch

Flere flotte ideer

Du sylter der, hva? Ja, det er informasjonstavler i London utelukkende laget av Lego -brikker. Selv om det er et midlertidig prosjekt, er det ganske imponerende.

gatekunst

DIY -prosjekter Lego Bricks Street Art Art

tilbehør

Noen mennesker er ikke lei av å prøve nytt og nytt tilbehør. Er du en av dem? Det er nå en stor trend mot å lage interessante håndsmykker av Lego -klosser.

Halskjede i alle regnbuens farger

DIY Prosjekter lego klosser tilbehør gjør deg selv halskjede

Og matchende øredobber i blått

DIY -prosjekter lego klosser øredobber gjør deg blå

Morsomme klokker til barnehagen

Du kan lage flotte klokker til barnerommet av legoklosser eller figurene i dem. Det blir et prosjekt om at barn ikke skal gå lei når de blir eldre.

Veggklokke til barnehagen

DIY -prosjekter lego klosser veggklokke lag deg selv

Arrangør til skrivebordet

Vil du ha en morsom organisator for skrivebordet ditt? Hvorfor ikke ta tak i Lego -klossene. Dette kan også enkelt konverteres hvis det ikke passer deg godt nok etter en stund.

En legokasse kan også brukes på kjøkkenet

DIY Prosjekter lego klosser kreative kjøkkenutstyr

God erstatning for de manglende tastene på tastaturet

Mangler visse deler av PC -tastaturet? Ikke noe problem! Du kan sette noen Lego -klosser på stedet. Det kommer til å se så morsomt ut at det kan bli enda morsommere å jobbe med PC -en.

Hus for dyrene

Ja, dyrene kan også ha det gøy med Lego -klossene. Du kan bruke dette til å lage flotte, stabile og til og med værbestandige hus for dem.

Mange andre ideer …

Som du kanskje har lagt merke til, er det mange måter å bruke Lego -klosser hjemme. Ikke vær redd for å fantasere og finne på flotte ting. Til syvende og sist trenger ikke mange av oss å kjøpe nye Lego -sett heller. I stedet for å kaste de gamle, kan vi gjøre dem til flotte DIY -prosjekter for alle områder av hjemmet vårt.

Julepyntideer – stjerne laget av legoklosser

diy prosjekter lego klosser julepynt bygge deg selv stjerne

Gi salongbordet et nytt utseende

DIY -prosjekter lego klosser dekorere salongbord

Håndvesker for motebevisste kvinner

diy projects lego klosser veske fargekombinasjon

Hvilken fargekombinasjon liker du best?

DIY Prosjekter lego klosser designer håndveske fargerik

Nok en original veggklokke

DIY -prosjekter lego stones veggklokke gjør deg skinnende svart

Lego mursteinnål

diy-projects-lego-murstein-pushpin-fargerik