morsomme påskeegg fugler blåhvit

Lag morsomme påskeegg til den fine ferien

Ikke morsom og stemningsfull nok ennå? Vel, da har vi noen flere morsomme påskeegg Ideer klare for deg. Selvfølgelig passer de like godt til påskehåndverk med små barn som disse som vi allerede har introdusert for deg. Du kan enten dekorere påskeeggene som henger på påsketreet eller designe dem som stående figurer.

Med den første varianten bør du selvfølgelig frigjøre eggene fra eggehviten og eggeplommen, og med den andre varianten bør du koke eggene til de er harde nok.

For oppheng, morsomme påskeegg fugler eller kjente karakterer fra tegneserier er egnet. For eksempel kan du lage en hvit due eller Twitter -fuglen, eller du kan lage Supermann eller Maya til bien, som vist nedenfor. La fantasien løpe løpsk og spør barna dine hvilke favorittfigurer de vil ha på påsketreet. Du trenger akrylmaling, servietter, penn og lim, og tynne, sterke tråder å henge på.

Flygende kjendiser

morsom påskeegg supermann

Med de hardkokte eggene har du mange alternativer. Du kan lage en hel eggfamilie – med far, mor, søster, bror og besteforeldre. Du kan legge til mange andre karakterer og søte dyr for deg morsomme påskeegg å lage. En god idé for kroppene til de små figurene er de runde pappkassene fra toalettpapirrullene. Du kan skjære gjennom disse og deretter dekorere dem med farget papir og maling.

En kreativ, morsom håndverkside

morsom påskeegg hann

Du kan bruke bomull, filt eller garn til hårpuppene

morsom påskeegg sykepleier lege

Du kan også lage morsomme dyr på samme måte

morsomme påskeegg sparegris

Bruk lyse, lyse farger for et enda mer festlig humør

morsomme påskeegg fargerike dyr

Ikke glem å ta med godt humør og en god dose kreativitet til påskehåndverket ditt morsomme påskeegg å designe en gang.