vinylplate mandalas vinyl diy idé art

Kreativ plate Mandalas av Saza Roizen

Sirkelens perfeksjon, så vel som den dype følelsen av ubestandighet og evig liv – alt dette er skjult i en mandala. Det ble den unge artisten Saza Roizen inspirert og laget fantastiske rekordmandalas. Disse er i sin tur et godt eksempel på moderne upcycling.

Ikke å undervurdere er den allerede velprøvde terapeutiske effekten av mandalas. I nesten alle psykoterapeutiske behandlinger, som ergoterapi, brukes alltid farging av mandalas. Denne opptattheten sikrer at pasienten kan konsentrere seg om noe konkret og fullstendig i en viss periode for å bli distrahert fra sine egne tanker.

Magiske blomster pynter vinyloverflaten

vinylplate mandalas blå hvit blomst

 Kunstneren bruker akrylmaling, sjablonger, geler, fargeblyanter, blekk og mye mer i arbeidet sitt. Vakre triks blir født under fingrene, fortryllende med fantasifulle ideer og mesterlig produksjon. Saza uttaler selv at det ikke er sluttresultatet som er viktig for henne, men snarere selve arbeidsprosessen. På jobben glemmer hun seg selv og de nærmeste omgivelsene og viker seg til kunstverket av hele sitt hjerte. På denne måten skapes en unik verden mellom kunstneren og materialene, som har sin egen logikk og regler. Nye former og motiver skapes etter hverandre. Imponerende fargekombinasjoner er satt sammen. De gamle vinylplatene får sin andre sjanse og vekker nytt liv. Du kan henge disse på veggene som en kunstnerisk dekorasjon eller plassere dem et annet sted som et fargerikt kunstverk.

Hvis du liker elegante etniske motiver

vinylplate mandalas etno -motiver folklore

 Ta en titt på Saza Roizen sine fantastiske kreasjoner og la fantasien løpe løpsk. Kanskje er det fortsatt noen gamle plater i kjelleren eller på loftet som du lenge har glemt. Du kan absolutt krydre det og livne det opp. Våg å gjøre det og kom i gang! Vi ønsker deg mye moro!

 Unike, abstrakte verdener skapes 

vinylplate mandalas abstrakte motiver

Filigran kunstverk å beundre

vinylplate mandalas abstrakt kunst vinyl

Velg riktig motiv avhengig av din smak og innstilling

vinylplate mandalas diy art

Imponerende blomster og delikate maritime nyanser

vinylplate mandalas blomstermotiver

Hele årstider dukker opp foran øynene våre

vinylplate mandalas vinyl kunst kunst tre snøkrystaller

Grafisk design og miljøvennlighet i ett

vinylplate mandalas prikker linjer motiver

Det er ingen grenser for den kunstneriske fantasien

vinyl plate mandalas vinyl art diy