Julekort gjør kreative ideer til borddekorasjon

Lag julekort

Jul – en av årets vakreste familiefester. Og adventstiden også! Dette bringer så mye forventning med seg. Vi kan ikke vente til det er desember igjen, og nedtellingen er i gang. Men tiden kommer snart og god forberedelse vil ha stor betydning for det kreative sinnet.

I dag vil vi behandle opprettelsen av julekort. Vi har samlet noen inspirerende eksempler, og vi viser dem gjerne blant dem. La oss se på de kreative håndverksideene sammen og kanskje til og med realisere noen av dem selv.

Originale borddekorasjoner til jul i DIY -stil

tinker stedskort borddekorasjoner juleideer

Et perfekt julebord inneholder også de små bordkortene med navnene på gjestene. Du vil ikke skape kaos og forvirre dine kjære gjester der de faktisk får ta plass. Det er heller ikke helt høflig å påpeke for hver enkelt gjest hvor setet er ved bordet. Men med navnekortene er det veldig enkelt. Selvfølgelig kan du kjøpe dem også, men det personlige preget spiller en viktig rolle her. Med noen få originale hjemmelagde bordkort du ville ikke bare gjøre et positivt inntrykk på venner og slektninger, men også berøre deres hjerter dypt.

Kreativitet er også etterspurt ved julebordet

tinker plass kort julebord dekorasjoner i diy stil

Tante Luise vil definitivt bli glad for det

tinker plass kort julebord dekorasjon ideer

Hvordan kan du lage kreative bordkort med julefeil selv? Det er ikke vanskelig. Alt du trenger er noen friske ideer og selvfølgelig et ønske om å lage håndverk, for fremfor alt bør du ha det gøy.

All tradisjonell julepynt passer godt til juleborddekorasjonen, for eksempel julekuler, røde og hvite sukkerrør, bjeller, furukegler og andre naturlige materialer. Du trenger også dekorativt papir og penner etter eget valg.

Her har vi noen eksempler med julhjort, miniatyr selvfølgelig. Du kan også kutte ut julehjort ved hjelp av en pappmal og deretter legge til gjestenavn. Rull ned og bli inspirert …

Den dekorative hjorten viser Lucy hvor hun skal sitte ved bordet

tinker christmas place cards borddekorasjoner selv

Julehjort laget av papp og dekorativt papir

tinker plass kort julebord dekorasjoner hjort

Dekorer med en elegant serviett i rødt

tinker plass kort julebord dekorasjoner hjort plass kort

Julekulene er en fin måte å legge til originale aksenter på festbordet. Du kan selv konvertere en ball til et alternativt navnekort (eksemplet nedenfor) eller bruke den som et “stativ” for plasskort. Begge variantene er meningsfulle, og kanskje er den andre litt lettere.

Festlig borddekorasjon i svart og hvitt med friske gule aksenter

tinker plass kort borddekorasjoner ideer julekuler

Enkle håndverksideer med røde julekuler

tinker plass kort borddekorasjoner til jul med julekuler

Bare legg ballen i tallerkenen

tinker christmas place cards borddekorasjoner med julekuler

Å gjøre et eple til et telys og et navnekort samtidig virker heller ikke så vanskelig. Resultatet er mer enn imponerende.

Så tinker med naturlige materialer er veldig på moten. Her kan du ganske enkelt la kreativiteten gå fri. Ta en titt på følgende eksempel med hyller og grangrener – en annen veldig enkel håndverkside. Bare trå hyben, form dem til en sirkel og pynt med en liten grønn gren. Selvfølgelig, ikke glem navnelappen din …

Bruk materialer fra din egen hage

tinker stedskort lag din egen julebordpynt

Dekk julebordet med smak

tinker juleborddekorasjon tematiske bordkort selv

For å være ærlig, liker vi ideen med konglene best! Vi ville definitivt oppnå dette. En naturlig kongle med et navneskilt på ser så ukomplisert og så effektivt ut. Og du kan også bruke subtile fargeaksenter eller legge til en bue … Du bestemmer selv.

Sølv snøeffekter

Julebordpynt lager enkle bordkort selv

Velg riktig papir for det og fest det med en hvit sløyfe

julebord dekorasjon ideer plass kort tinker deg selv kongler

Aksenter i din favorittfarge

Tinker stedskort med julebordpynt med furukegler

Du kan også enkelt lage julekort som bare er laget av papir. Men du trenger også en sjablong for dette, som du finner i håndverksbutikken. Ved hjelp av sjablongene og en kutter kan du lage tematiske figurer, som vist på bildet nedenfor. Først og fremst bør du velge riktig papir og skrive ut navnene på det selv eller få dem skrevet ut. Du kan bruke skriften på en leken måte. Du har også mye frihet med dette aspektet.

Bare nyt den kreative prosessen!

Hjemmelagde kort

juleborddekorasjonsideer tinker plasskort ut av papir

Til borddekorasjon i rustikk stil

Juleborddekorasjonsideer tinker plasskort selv

Plasseringskort med signaturen din ser mye mer personlig ut

juleborddekorasjoner plasser kort juleprosjekter

Juleklokkene ringer allerede

Julebordskort tinker borddekorasjoner pyntegjenstander i gullfarge