tips for belysning på arbeidsplassen med åpen planløsning

Tips for belysning på arbeidsplassen

Kontormøbler er vanligvis pålagt å være fremfor alt effektive og praktiske. Når det gjelder den mest effektive kontorbelysningen, er det noen hovedkriterier som må oppfylles: utmerket lyskapasitet, sunt lysspekter og fleksibilitet i bruk.

I tillegg til å være veldig kraftige, må lysene som er installert på kontorene våre også ha et fullt lysspekter, og derfor har halogenlamper med 100 prosent dagslyseffekt også vist seg å være den beste løsningen for øynene våre..

Det er noen få alternativer for å installere belysning som er spesielt anbefalt for å utvide lysforholdene på kontoret. Lampene må enten rettes eller senkes i retning av arbeidsflatene og dermed bestråle dem henholdsvis direkte eller i nærheten. å bli hengt over dem.

Når du velger kontorbelysning, spiller personlige preferanser vanligvis bare inn etter at budsjettet og de tekniske kravene allerede er tatt i betraktning. Imidlertid kan ikke alle belysningsalternativer som er designet for arbeidsmiljøet beskrives som stereotype og rent industrielle.

Hvis du har en atelier eller et verksted for arbeidsplassen din, er de kraftige spotlysene festet med hengende tausystemer eller såkalte spor et utmerket alternativ for deg. De enkelte spotlysene fra det overordnede systemet kan rettes individuelt i ønsket retning, eller de kan stilles inn slik at de belyser ethvert objekt i rommet. Så la oss ta en titt på noen av de mest innovative og moderne tipsene for kontorbelysning, som illustrerer de forskjellige trendene og geometriske designene i belysning i arbeidsområdet..

Snake Light System, et Exenia -tilbud

tips for belysning på lampen på arbeidsplassen i svart

tips for belysning på lampens system på arbeidsplassen i svart nærbilde

Stor langstrakt hengende lampe i rødt

Tips for belysning på arbeidsplassen som henger i rødt

Slangesporsystemet med innfelte LED -spotter – et slangelignende design av Lorenzo Querci – lykkes med å være både effektiv og stilig. Banesystemet er utstyrt med en dekorativ, organisk buet lineær profil, som er tilgjengelig i lakkert svart, hvitt eller rødt.

For standard kontorarbeid anbefales bruk av pendelbjelker, som også regnes som det mest vanlige og vanlige belysningssystemet. De er hengt over arbeidsflaten, i det minste ikke så lavt at de blender, men på en slik måte at de kan spre diffust lys i rommet over skrivebordet. De beste slike lampesystemene fungerer på grunnlag av lysdioder eller lysdioder.

Talo -lampen som tilbys av Artemide

tips for belysning på arbeidsplassen åpen kontorlampe med lang plan tips for belysning på arbeidsplassen lange hengende lamper på kontorettips for belysning på arbeidsplassen talo hengelampe

En perfekt løsning for kjøkkenet også

tips for belysning på arbeidsplassen lang frakk lampe over spisebordet

Jobber med stil

tips for belysning på arbeidsplassen lang hengende lampe i hvitt

Taklampen Talo er en tidløs design. Denne elegante og elegante pendellampen designet av Neil Poulton, gjør det perfekte valget når det gjelder stilig kontorbelysning.

Titania Queen, den lunefulle skjønnheten fra Luceplan

tips for belysning av lang hengende lampe i neongult

Nesten som i Star Wars

tips for belysning på arbeidsplassen rødt i mørket

Det fortsetter futuristisk i rosa

tips for belysning på arbeidsplassen futuristisk rosa hengelampe

En sofistikert konstruksjon å beundre

tips for belysning på arbeidsplassen futuristisk stilig konstruksjon

Det gjør aldri vondt å legge grilling ekstravaganse til kontoret, og du trenger ikke være en nørd for å glede deg over denne svært interessante lysinstallasjonen designet av Paolo Rizzatto og Alberto Meda i 2005. Designet og deres imponerende tilstedeværelse forvandler sittende ved det godt opplyste skrivebordet til en morsom aktivitet. Det praktiske og det ukonvensjonelle kombineres i dette belysningssystemet, som er oppkalt etter Shakespeares eksentriske dronning fra midtsommernattsdrømmen og kan bestilles i tre enorme størrelser, for å danne en svært vellykket kombinasjon. Lamellene i strukturen, som omgir den faktiske lampen, er fine aluminiumsplater som reflekterer lyset og er utstyrt med fargefiltre for god rombelysning. Lyset som berører arbeidsflaten forblir hvitt i alle tilfeller. Et virkelig morsomt og forbausende godt designet prosjekt.

Neximo, et stilig tilbud til kontoret ditt fra TRILUX

tips for belysning på arbeidsplassen tynn og hvit tips for belysning på arbeidsplassen tynn og svart

Denne LED-pendellampen er et ungt produkt fra den tyske produsenten TRILUX, som imponerer med sin enkle eleganse og tiltalende høyteknologiske tips. De lysspredende kildene, som følger formen på et organisk mønster, kan sees på den tynne kroppens nedre overflate, som skinner med en sofistikert moderne design. Det nesten digitale utseendet til dette belysningssystemet ble tildelt førstepremien i Red Dot internasjonale designkonkurranse. Neximo -lyset, som er veldig billig for kontorarbeid, sendes ut av sterke LED -lamper i nøytrale farger og er designet med installasjonsstyring for å kunne etterligne dagslysspekteret godt og reguleres ved hjelp av en dimmerbryter.

Shakti Sky, maksimal effektivitet fra Kundalini

tips for belysning på arbeidsplassen i hvit shakti

Veldig stilig over kjøkkenøya

tips for belysning på arbeidsplassen i hvit shakti til kjøkkenet

Festlig Shakti -stemning

tips for belysning på arbeidsplassen i hvit shakti

Enkel pendellampe i oransje

tips for belysning på arbeidsplassen i oransje shakti

Bortsett fra å være veldig effektiv, fremhever den vakre glassaktige skapelsen av Marzio Rusconi Clerici fra 2003 også atmosfæren på skrivebordet ditt med stil og eleganse. Det meget fordelaktige lyset sendes ut av to glødelamper, men distribueres ved hjelp av den altomfattende sylinderen laget av diffust glass, i likhet med en LED-stripe. Takket være den luftige og symmetriske formen, for eksempel glassrørets litt røykfargede kanter, har pendellampen Shakti Sky fått status som et poetisk mesterverk blant kontorlamper. Tilgjengelig i blank hvit, fasjonabel rød, oragne og anilinrød, gir denne lampen deg definitivt den optimale avgjørelsen.

Lisca H2, en hengende lampe av Rotaliana

tips for å tenne gul hengelampe for kjøkkenet ditt

Hengelampen i metallversjon

tips for belysning på arbeidsplassen lang metalllampe

Flott belysning for ditt private bibliotek

tips for belysning på jobben lang hengende lampebibliotek

Enkelt og moderne, bare med en diskret fargeglans – slik definerte designerne på Rotaliana egenskapene til forslaget sitt, noe som virkelig er en god vei å gå. Og hvis du legger det mest flyktige snevet av enkelheten til den rektangulære LED -stangen, får du den perfekte løsningen for noen upretensiøse kontorlokaler. Sprederen til Lisca H2 -opphenget er laget av anodisert aluminium med tynne utskjæringer og er tilgjengelig i trendy farger som rød, grønn, gul og blå samt klar hvit. Produksjonen av hengelampen er lagt opp i to modelllinjer, med en effektkapasitet på 28 og 54 watt hver, slik at alle dine belysningsbehov blir dekket.

Tolomeo, utvalget av lamper fra Artemide til skrivebordet ditt

tips for belysning på arbeidsplassen liten effektiv løsning bordlampe

tips for belysning på arbeidsplassen sølv bordlampe

Et fargerikt utvalg

tips for belysning på arbeidsplassen bordlamper i mange farger

Tolomeo -lampen – den uunnværlige lampen par excellence for grafiske designere, tekniske tegnere, kunstnere, arkitekter og ingeniører – ble designet av Giancarlo Fassina og Michele de Lucchi. Til tross for sin mer industrielle design, har denne lampen et umiskjennelig navn fordi den oppfyller alle kravene til skrivebordsbelysning. Ingen vil kunne kaste skylden for et uferdig prosjekt på belysningen igjen. Tolomeo bordlampe er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og muntre farger, med sølv som en klassisk variant.

Nysete T, minimalisme og bekvemmelighet fra Lightyears

tips for belysning på arbeidsplassen veldig fleksibel, tynn i hvitt tips for belysning på arbeidsplassen filigran design i svart og hvitt tips for belysning på arbeidsplassen tynne i svart og hvitt

Den minimalistiske og elegante lampen Nosy T ble designet av Kasper Salto og Sigsgaard i 2008 som et belysningstips til skrivebordet. Denne lampen, basert på en filosofi om progressiv og tidløs estetikk, som er preget av uendelig fleksibilitet, slank design og en nesten usynlig konstruksjon, minner om en stilisert, slingrende og bølgende planteform. Nosy-T-lampen, som viser det uovervinnelige lyset fra halogenkilden, er gjennomtenkt i alle detaljer, og er også utstyrt med små kutt på den lille skjermen, slik at overflødig lys kan elimineres. Den er tilgjengelig i fargene minimalisme: svart og hvitt.

Hvis du jobber lenge på datamaskinen, kan kontrasten mellom skjermen og omgivelsene, spesielt om natten, være veldig stressende, utmattende og skadelig for øynene dine. Dette aspektet har så langt blitt ignorert. Faktisk har noen kontorarbeidere som jobber som travle bier blitt vant til slike kontrasteffekter i den grad at de til slutt foretrekker å ikke slå på en bordlampe. Men med tanke på helsen din, ville i det minste et kompromiss være ønskelig.

Kryss av W0, innovasjon fra Rotaliana

tips for belysning på arbeidsplassen uvanlig moderne

Den hakkede veggbelysningen – nærbilde

tips for belysning på arbeidsplassen uvanlig moderne nærbilde

Med Tick W0 presenterer Rotaliana den mest uvanlige lampen du kan tenke deg. Som sin navnebror, flåtten, kan den monteres hvor som helst – i dette tilfellet på vegger og tak i nesten hvilken som helst posisjon.

“Krysslampen” – et designforslag av Dante og Giovanni Lauda Donegani – er en lampe som er veldig egnet for veggpåføring, som skiller seg ut på grunn av sin subtile skjønnhet når det gjelder lyseffekten og sin purisme i form. Lyset, som sendes ut fra en LED -kilde og danner et sympatisk “øyområde” på veggen, belyser rommet på en diskret og hyggelig måte. På grunn av sin minimalistiske og økologiske design, ville det være en ideell match for ethvert kontor. Produksjonsfargene er sølv og hvite, hvorved den hvite modellen også kan være med gule eller oransje diffusjonsflater på forespørsel.

Denne diskrete, men veldig fine glødende veggapplikasjonen, installert på veggen bak skjermen, kan være den mest stilige og enkleste varianten for deg, for å beskytte øynene dine når du bruker datamaskinen hele tiden. Hvis du føler deg urolig av sterkt opplyste overflater, velger du en minimalistisk lampe uten direkte lys, men minst lyser veggen ved siden av øynene dine.