ledet gulvlampe i form av en kaktus

LED -gulvlampen fra Studio Swine – en miljøvennlig, original løsning

Det tverrfaglige Studio Swine, Ledet av Azusa Murakami og Alexander Groves presenterer den unike LED -gulvlampen laget av resirkulerte flasker. Det interessante med det er fremfor alt teknologien for selve resirkuleringen. Flaskene ble ikke omgjort til knust glass, men de ble oppvarmet og blåst opp igjen.

På denne måten ble ulike, organisk buede former mestret. De gjennomsiktige grønne lampene er utstyrt med tynne LED -lys i form av stenger av messing. Det bearbeidede glasset er av høyere kvalitet og styrke og krever mindre energi.

LED-gulvlampen har en umiskjennelig kaktusform og er et ubestridt blikkfang i alle interiører. Selve lampestangen er laget av resirkulert tre og er laget med et grovt korn for en bedre strukturell kontrast. Studio Swine har også laget pendellamper og sporlys ved hjelp av den samme glassbehandlingsteknikken. Alle disse kunstverkene tilhører São Paulo -samlingen, som ble opprettet for Coletivo Amor de Madre Gallery.

Et fabelaktig, bærekraftig kunstverk

LED gulvlampe energisparende og effektiv

hva synes du om en kul, glødende kaktus i stua?

ledet gulvlampe med organiske former

Et fantastisk blikkfang

ledet gulvlampe med resirkulert glass

Glatt tekstur og varmt lys

ledet gulvlampe sett ovenfra

  Original minimalisme

ledet gulvlampe uvanlig og elegant

Designerne på Studio Swine er inspirert av den brasilianske, tropiske modernismen på 50 -tallet, og bruker kun resirkulerte og bærekraftige materialer til sine arbeider. Ta en titt på denne miljøvennlige LED-gulvlampen, og nyt kreativiteten og oppmerksomheten på detaljer.