den moderne gulvlampen abstrakt i svart

Den moderne gulvlampen – 40 bilder og design som gir deg nye ideer

Mennesker har lengtet etter lys siden antikken. Oppfinnelsen av ild var bare begynnelsen. Så mye tid har gått siden den gang, og likevel lengter vi stadig etter mer kunstig lys hjemme. En av våre favoritt lyskilder i disse dager er gulvlampen.

Den er enkel å bruke og kan plasseres hvor som helst i huset uten mye. Utvalget av gulvlamper laget av forskjellige materialer og i mange design er enormt. I dag fokuserer vi på den moderne gulvlampen.

Ta en titt på bildene nedenfor og la deg inspirere!

Du kan velge mellom et stort utvalg av gulvlamper. Det er ikke bare halogen- og LED -lys, men også lysrør og til og med de som er klassisk utstyrt med lyspærer. LED -lyspærene har vært trendy en stund. De har etablert seg som en praktisk, energibesparende variant med lang levetid.

Elegant og luksuriøst

den moderne gulvlampen i skinnende stål og glass

Ditt valg avhenger selvfølgelig ikke bare av den praktiske siden av tingene. Du må også vurdere andre faktorer som møbleringsstil, størrelsen på rommet eller til og med malingen på veggene. Ikke i siste instans er din egen preferanse og fremfor alt beboernes velvære.

Bare sjekk ut ideene nedenfor! Kanskje du kan finne noe som passer din innredning og smak.

Akari -modellen fra Isamu Noguchi

den moderne stående lampen akari -modellen

Kunstnerisk atmosfære

den moderne gulvlampen med en uvanlig form i oransje

En enkel eleganse laget av stål

den moderne gulvlampen i stål med tre plater

Livlig form laget av fint tre

den moderne bladformede gulvlampen av tre og metall

Skinnende og stolt om natten

den moderne gulvlampen buelampe laget av frostet glass

Unikt design laget av eik

de moderne gulvlampen buelamper av tre

Klassisk i svart, hvitt og rødt

den moderne gulvlampen i farget glass

Vanlige, flettede sylindere

den moderne gulvlampen diskret og sylindrisk

Eventyr med fjær

den moderne gulvlampen elegant buelampe med hvite fjær

Anatomisk fint

den moderne filigran gulvlampen i svart

Farger i farger

den moderne gulvlampen fargerike solsystemet lignende

Futuristisk skapelse i svart

den moderne gulvlampen futuristisk design blank svart

Jutesylinder i klassiske farger

den moderne gulvlampen flettet i rødt, svart og hvitt

den moderne gulvlampen, rillede, sfæriske kreasjoner den moderne gulvlampen med skinnende runde deler den moderne gulvlampen glitter og ekstravaganse den moderne store manetgulvlampen av hvitt tre den moderne gulvlampen treskule i hvitt den moderne gulvlampen ikea -stil den moderne gulvlampen i elfenben den moderne gulvlampen i form av et palmetre den moderne gulvlampen i pastellgrønn sopplignende den moderne gulvlampen kjegleformet lampeskjerm den moderne gresskarlignende gulvlampen på et stativ den moderne gulvlampen skinnende metall og lyseblått frostet glass den moderne gulvlampen metall stoffkonstruksjon i mørk grå den moderne gulvlampen minimalistisk i svart den moderne gulvlampen med små hvite tallerkener som et tre den moderne gulvlampen med london -stil den moderne gulvlampen med sølvglans og organisk form den moderne gulvlampen med mange metallplater den moderne ovale gulvlampen i rødt glass den moderne soppformede gulvlampen i svart og hvitt den moderne gulvlampen skinnende sølv abstrakt den moderne gulvlampen, stilisert spiralblank hvit den moderne gulvlampen ultra minimalistisk med en matt finish den moderne gulvlampen som en keramisk vase den moderne gulvlampen vakre kunstige valmueblomster